O ofertă foarte variată de încălțăminte de protecție de foarte bună calitate!

eSAFE.ro este magazinul online care vă ajută să achiziționați echipamente de protecție de diferite categorii de foarte bună calitate, fabricate inclusiv de către companii renumite în întreaga lume precum Du Pont, Panda, ARDON, Free Hand sau CRV.

            Un magazin online experimentat timp de 10 ani în achiziționarea și comercializarea de produse menite să vă protejeze personalul care lucrează în medii periculoase, inclusiv personalul care lucrează la înălțime.

            STOP!! Produsele comercializate de către magazinul online eSAFE.ro îndeplinesc standardele europene de securitate în muncă. Consultați un specialist eSAFE.ro și acesta o să vă comunice imediat standardele de securitate pentru fiecare produs în parte.

            Ce categorii de echipamente de protecție puteți achiziționa acum cu ajutorul magazinului online eSAFE.ro?

            Echipamentele de protectie pe care le avem în portofoliu sunt următoarele: îmbrăcăminte de protecție, încălțăminte de protecție, mănuși de protecție, echipamente pentru protecția capului, echipamente pentru lucrul la înălțime și alte tipuri de echipamente speciale și chiar scule pentru lucru.

            Acestea sunt categoriile pe care le aveți la dispoziție pentru a vă reînnoi cu ușurință stocul de echipamente pentru personalul care lucrează în condiții periculoase.

            Încălțăminte de protecție de cea mai bună calitate conforme cu standardele de securitate.

            Alegeți cu încredere din oferta noastră bocanci de lucru cu talpă rezistentă la hidrocarburi – Macin 01 SRC, bocanci de protecție fără bombeu Firsty Ardon, bocanci                  de protecție cu bombeu metalic Firsty S1P Ardon, bocanci WARDER 02 HRO SRC înalți, bocanci Tabernus, bocanci de protecție cu bombeu metalic și lamelă anti perforație RARAU- S3 SRA, bocanci de lucru din piele absorbitori de soc – DIEGIS, bocanci cu bombeu compozit, etc.

            Oferta magazinului pentru pantofi de protecție este la fel de generoasă: pantofi                      de protecție fară bombeu FIRLOW Ardon, pantofi de protecție din microfibră cu bombeu metalic Gladiolus, pantofi aero Ardon, pantofi de lucru cu talpa rezistentă la hidrocarburi HAVAD, pantofi de protecție pentru femei, pantofi de protecție ARDON  cu bombeu din compozit și tălpici din Kevlar, etc.

            Dacă sunteți în căutarea de  echipamente și încălțăminte de protecție pentru persoane care lucrează în domeniul confecțiilor metalice, în domeniul construcțiilor, în industria alimentară, în domeniul logisticii sau dacă doriți să achiziționați echipamente pentru sezonul ploios sau pentru sezonul rece, acesta este locul potrivit pentru a face achizițiile necesare.

            IMPORTANT!! Acest magazin online vă pune la dispoziție încălțăminte de protecție pentru vizitatori marca Gaston Mille. 100% produse din Franța pentru protecție!

            Kit vizitator protecție slip-on Millenium Full Protect (x5), kit vizitator protecție  slip-on Millenium Premium (X5), protecție bombeu slip-on Millenium  Premium sau Full Protect sunt modelele incluse în ofertă.

            Sperăm să vă bucurați de cumpărături utile și de foarte bună calitate de pe site-ul magazinului online eSAFE.ro. Pentru precizări suplimentare despre oferta noastră precum și despre caracteristici suplimentare ne puteți contacta oricând telefonic sau pe mail. Ne bucurăm să vă susținem efortul pentru a oferi personalului companiei cele mai sigure, calitative și confortabile echipamente pentru medii riscante de lucru.                SUCCES la cumpărături! Suntem bucuroși să colaborăm acum cu dumneavoastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *