O prezentatoare TV a făcut o gafă imensă! A anunțat moartea scriitorului William Shakespeare – Capital

Prezentatoarea unei televiziui din Argentina a comis o gafă monumentală, după ce a anunțat moartea celebrului scriitor britanic William Shakespeare, despre care a spus că a decedat după ce s-a vaccinat cu serul Pfizer.

Ea l-a confundat pe faimosul dramaturg englez, decedat în urmă cu patru secole, cu primul bărbat care a fost inoculat cu serul anti-COVID, din cauza unei coincidențe de nume, transmite  Pro TV, potrivit The Guardian.

Jurnalista, pe numele său Noelia Novillo, de la postul Canal 26, l-a confundat pe celebrul dramaturg cu William „Bill” Shakespeare, un englez de 81 de ani care a devenit a doua persoană din lume și primul bărbat care a primit vaccinul Pfizer, pe 8 decembrie 2020.

„Avem vești care ne-au uimit pe toți, având în vedere măreția acestui om. După cum știm cu toții, este unul dintre cei mai importanți scriitori în limba engleză – pentru mine, maestrul. Cel mai important scriitor de limbă engleză, William Shakespeare, a fost primul care a primit vaccinul împotriva COVID. A murit în Anglia la vârsta de 81 de ani”, a spus jurnalista din Argentina.

Gafa incredibilă a unei jurnaliste din Argentina

Gafa Noeliei Novillo nu a trecut neobservată în presa internațională. Unii jurnaliști au descris relatarea femeii ca fiind o adevărată „comedie a erorilor”.

Scriitorul William Shakespeare a încetat din viață în 1616, în vreme ce primul bărbat vaccinat împotriva COVID a murit săptămâna aceasta, ca urmare a unui accident vascular cerebral. Oficialii din domeniul sănătății din Marea Britanie au anunțat că decesul acestuia din urmă nu a avut nicio legătură cu vaccinul.

O femeie în vârstă de 90 de ani din Irlanda de Nord a devenit prima persoană din lume vaccinată cu tratamentul Pfizer/BioNTech, în afara testelor clinice.

Margaret Keenan, din Enniskillen, a declarat că s-a simțit „privilegiată” să fie vaccinată anti-COVID la Spitalul Universitar din Coventry.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *