O vedetă din România, închisă timp de 4 ani? M-a sunat lumea sâmbătă seară și m-a întrebat de ce am fost închisă – Capital

O vedetă din România, închisă timp de 4 ani?

Anca Neacșu, fosta solistă de la A.S.I.A, a fost invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, unde a vorbit despre momentul când a fost confundată cu cea mai bogată româncă.

Astfel, aceasta a fost atenționată de apropiații săi că în presă au apărut mai multe articole cu pozele ei. Totuși, era vorba despre o altă româncă, cu același nume. Amintim că întregul clip poate fi vizualizat la finalul articolului.

Explicația oferită de vedetă

Aceasta a povestit în cadrul emisiunii Xtra Night Show că a fost confundată cu o altă româncă, cu același nume. Este vorba despre cea mai bogată româncă din lume, cu o avere estimată undeva în jurul a 3 miliarde de dolari.

„Deci, de vreo zece ani a apărut o știre de genul. Eu eram deja în Turcia, măritată și mă sună telefoanele din România: ”Băi, ce-i cu tine? Știam că te-ai măritat cu un turc”, a explicat Anca Neașcu, fosta solistă de la A.S.I.A, la Xtra Night Show.

Despre soțul celeilalte Anca Neacșu, fosta solistă de la A.S.I.A a spus că „este indian, dar pentru unii nu contează, tot ceva străin.”

„Blondă, înaltă și atunci am auzit pentru prima oară de Anca Neacșu. Măi, noi nu avem nicio vină. Nici ea, nici eu. Fata chiar mi-a dat follow pe Instagram, ne-am împrietenit. S-au scris în zece ani de câteva ori despre ea, dar faza este că erau pozele meu, scrie despre A.S.I.A., despre succes. M-a sunat lumea sâmbătă seară și m-a întrebat de ce am fost închisă 4 ani”, a completat Anca Neașcu în cadrul emisiunii respective.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *