„Occidentul va cădea în genunchi”: Ramzan Kadîrov, fidel aliat al lui Putin, prezice sfârşitul războiului în 2023

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

La aproape un an de la începutul invaziei ruse în Ucraina, luptele continuă intens, în special în estul ţării. Totuşi, potrivit preşedintelui cecen, Ramzan Kadîrov, conflictul s-ar putea încheia mai repede decât se prevede, potrivit La Libre, citat de Rador.

Liderul cecen Ramzan KadîrovFoto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Într-o discuţie cu fostul lui prim-ministru Ahmed Dudaiev, distribuit pe canalul de mesagerie Telegram, Kadîrov afirmă că „operaţiunea specială” se va încheia până la sfârşitul anului printr-o victorie a trupelor ruse.

„Europa va recunoaşte că a acţionat greşit”, insistă liderul cecen apropiat de Vladimir Putin. „Occidentul va cădea în genunchi şi ţările europene vor trebui – ca întotdeauna – să coopereze cu Rusia în toate domeniile”.

De la începutul conflictului, mii de combatanţi ceceni au părăsit capitala Groznîi pentru a merge pe frontul ucrainean să lupte alături de trupele ruse.

Kadîrov foloseşte vocabularul utilizat de Putin pentru a descrie conflictul din Ucraina. Potrivit preşedintelui, trupele ruse şi cecene cooperează în acest „război sfânt” contra „valorilor satanice” ale Occidentului.

spot_imgspot_img