Oferta de trusouri pentru botez din magazine online

Anul 2020 a fost cu siguranta un an atipic din foarte multe puncte de vedere.Daca pana in acest an botezul era un eveniment la care participau o multime de invitati, anul 2020 a insemnat o schimbare completa de abordare prin prisma restrictiilor si astfel botezul a devenit un eveniment restrans, un eveniment in familie. Insa in ciuda tuturor restrictiilor cauzate de pandemia de coronavirus botezul este un eveniment care in familiile crestine trebuie sa aiba loc la cateva luni dupa nasterea bebelusului.

Prin urmare, botezul a fost un eveniment organizat intr-un cadru restrans, iar procesiunea de crestinare de botez s-a facut de cele mai multe ori in prezenta parintilor, bunicilor si desigur a nasilor bebelusului. In postura de nas pentru un bebelus trebuie sa te asiguri de faptul ca te prezinti in ziua botezului cu un trusou botez.Acesta reprezinta acel pachet care include toate elementele necesare pentru buna desfasurare a botezului in cadrul bisericii.

„Piesele” unui trusou botez complet

Daca perechile de nasi care au mai participat la alte procesiuni de crestinare a unui nou-nascut cunosc traditiile si obiceiurile unui astfel de moment, exista numeroase perechi de nasi care sunt pentru prima data intr-o astfel de ipostaza. Tocmai de aceea este foarte important ca fiecare pereche de viitori nasi sa cunoasca ceea ce trebuie sa se regasesca intr-un trusou botez complet.

Dintr-un trusou de botez trebuie sa faca parte un prosop folosit pentru bebelus, un prosop pentru mainile preotului, o fasa in care este acoperit bebelusul dupa ce este sters cu prosopul, dar si o panza folosita pentru mir. Tot in trusoul pentru botez se regaseste si acea sticluta care contine uleiul sau mirul folosit pentru ungerea fruntii si a incheieturilor mainii bebelusului care este crestinat. La aceste elemente se adauga un sapun folosit de catre preot si de catre parinti pentru spalarea mainilor inainte de a scufunda bebelusul in apa de botez.

Nu in ultimul rand vorbim si despre o batista care este cel mai adesea folosita pentru a sterge fruntea bebelusului.Pentru un plus de eleganta si de stil, perechea de nasi care are deja trusoul complet poate alege sa introduca toate aceste „piese” intr-o cutie special gandita pentru trusoul de botez. Cutia pentru trusou pentru fi aleasa tinand cont de culorile trusoului, dar la fel de bine se poate personaliza.

Cumpara trusouri de botez din online

In anul 2020 mai mult ca niciodata oamenii au ales sa cumpere din online in contextul numeroaselor restrictii de circulatie.Tot in acest context in care inclusiv organizarea unui botez este diferita, perechile de nasi care urmeaza sa fie in aceasta postura pot opta pentru achizitionarea unui trusou botez din magazine online.Exista o oferta diversificata de astfel de accesorii pentru botez.

Fie ca alegi sa cumperi elementele trusoului de botez separat,fie ca preferi un trusou botez complet, in magazinele online specializate pentru bebelusi si copii vei putea gasi trusoul de botez perfect pentru momentul cand vei deveni parintele spiritual al unui nou-nascut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *