Oferte Turcia pentru 2020 – cum te poți relaxa pe coastele turcoaz

Când vine vorba de diversitate la capitorul situri istorice, dar și stațiuni de pe litoral, Turcia devine un nume reper. De-a lungul coastelor sale din Marea Mediterană, Marea Neagră și cea Egee, Turcia adăpostește anual nu mai puțin de 40 de milioane de turiști. Această țară întinsă pe două continente, cu două climate – unul temperat mediteranean și unul temperat oceanic – a devenit o destintatie de top pentru turiștii de pretutindeni.

Una dintre destinațiile chele ale turiștilor atunci când vine vorba despre o vacanță în Turcia este Antalya, supranumită și capitala turistică a acestei țări. Bineînțeles, nici Kusadası sau Bodrum nu sunt de trecut cu vederea, fiind orașe ce promit să transforme vacanță oricărui turist într-o aventură de neuitat. În cele ce urmează se vor prezenta mai le larg aceste 3 destinații de vis din Turcia, urmând ca voi să alegeți ce vi se potrivește mai bine, raportându-vă la diversele ofere Antalya cu zbor din Bucuresti sau orice alt colț al țării.

Cum arată un sejur în Bodrum

Supranumit și Saint-Tropez-ul Turciei, Bodrum este o atracție turistică cu o mare pondere în Turcia. Fiind o provincie situată pe coastă, sesiunile de relaxare pe plajă, acompaniate de priveliștile încărcate de vegetație sălbatică, transformă Bodrum în tabloul unui sejur perfect de familie.

În această zonă a Turciei clima este destul de prietenoasă, vara temperaturile fiind între 30 și 40 grade Celsius. Cât despre atracțiile de top din Bodrum, putem aminti de stațiunea Gumbet, Bitez, Turguteis, Torba sau Gumusluk. Aceastea sunt situate la distanțe diferite față de centrul Bodrum, însă mijloacele de transport în comun din Turcia permit oricui să le viziteze.

Vacanță de vis în Kusadasi

Când vine vorba de aventură, petreceri nocturne, dar și plaje acompaniate de apă turcoaz, orașul Kusadasi ocupă un loc fruntaș în topul preferințelor. Se poate spune că acest oraș este printre cele mai frumoase stațiuni turcești, iar numărul turiștilor care îl vizitează anual afirmă acest lucru.

Cele 3 parcuri acvatice, dar și faptul că aici va puteți bucura 300 de zile pe an de soare și plaje încărcate de turiști sunt impulsurile de care aveți nevoie pentru a vă programa deja o vacanță în această zona a turciei prin intermediul agenției de turism Ocazii Turistice.

Una dintre plajele pe care trebuie să le vizități neapărat este Palm Beach, fiind situată extrem de aproape de port, loc de una acostează zilnic vase. Totodată, de-a lungul sau se regăsesc o mulțime de restaurante, cafenele și baruri unde vă puteți petrece momente de relaxare la superlativ.

Antalya – destinația relaxării depline

Conceptul de all inclusive a început în Antalya, moment în care turismul în această zonă a luat o mare amploare. Pentru cei ce vor să vadă și o altă față a exoticului, a frumuseții naturale, Antalya este destinația recomandată de toți turiștii care au fost deja acolo.

Vorbim de o regiune cu plaje extinse, cu ape cristaline și nisip fin, loc perfect pentru a petrece luna de miere sau pentru un sejur împreună cu familia. Lara sau Lara Kundu este una dintre plajele cu autoritare în Turcia, fiind cea pe care turiștii veniți în Antalya nu au cum să o rateze. Cei dornici de a încerca ceva nou pot vizita restaurantele și barurile cu specific turcesc din jurul acestei plaje sau chiar din centrul Antalyei.

Pe ocaziituristice.ro se regăsesc o mulțime de oferte Antalya pentru 2020, cu plecare din aeroporturi din diferite colțuri ale țării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *