Orban, avertisment direct pentru Cîţu! Mesaj clar pentru premier. A început bătălia – Capital

A început bătălia pentru funcţia de preşedinte al PNL. După ce premierul Florin Cîţu şi-a anunţat candidatura pentru Congresul din 25 septembrie, Ludovic Orban i-a transmis un mesaj clar.

Orban, mesaj clar pentru Florin Cîţu 

Liderul PNL, Ludovic Orban, afirmă că participă împreună cu premierul Florin Cîţu la şedinţele coaliţiei şi împreună iau “practic toate deciziile importante”, chiar dacă ei doi vor fi în competiţie în partid.

“Între noi nu va exista nicio fisură pentru că avem un program de guvernare care trebuie pus în practică, avem campania de vaccinare care este vitală pentru revenirea la normalitate într-un termen cât mai scurt şi, evident, pregătirea PNRR-ului”, susţine Orban.

Strategia de vaccinare, efort comun

“Strategia de vaccinare a trebuit permanent adaptată, asta este adevărul, urmărind modul în care se derulează campania de vaccinare, în anumite zone, pe anumite categorii de vârstă, permanent a trebuit adaptată această strategie de vaccinare la realitatea din teren.

Şi premierul Florin Cîţu, şi eu susţinem campania de vaccinare şi susţinem sloganul «Împreună învingem pandemia»”, a declarat Ludovic Orban, duminică, după o vizită la centrul de vaccinare deschis la Sala Palatului, în cadrul Maratonului Vaccinării de la Bucureşti.

Întrebat dacă această campanie internă va afecta în vreun fel, Orban a replicat: “Important e să-şi facă treaba”.

“Deci noi suntem concentraţi, chiar dacă există o competiţie, cum e firesc, pentru că din patru în patru ani avem alegeri interne în partid, chiar dacă e o competiţie, împreună cu premierul Cîţu luăm practic toate deciziile importante, împreună participăm la şedinţele coaliţiei şi între noi nu va exista nicio fisură pentru că avem un program de guvernare care trebuie pus în practică, avem campania de vaccinare care este vitală pentru revenirea la normalitate într-un termen cât mai scurt şi, evident, pregătirea PNRR-ului, care reprezintă un instrument esenţial pentru revenirea economică”, a afirmat Orban.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *