Orban: Chiar dacă testul coronavirus e negativ, am obligaţia să stau izolat 14 zile / Am ales o clădire a statului pentru că îmi permite să-mi exercit integral prerogativele – Coronavirus

Premierul Ludovic Orban spune că are obligaţia de a sta 14 zile în izolare, chiar dacă rezultatului testului coronavirus pe care l-a făcut a ieşit negativ, el susținând că a ales să stea într-o clădire a statului în această perioadă – Vila Lac 1 – pentru că această reședință îi permite să își exercite integral prerogativele.

“Chiar dacă mi-am făcut analizele şi rezultatul testului e negativ, am obligaţia de a sta în izolare 14 zile, pentru că am fost contact direct al senatorului Chițac”, a declarat Orban.

El a susținut că a decis să se autoizoleze într-o clădire oficială şi nu acasă, cu familia, pentru că acolo are tot ce e necesar exercitării prerogativelor de premier.

“Am decis să stau în stare de izolare într-o clădire oficială administrată de RAAPPS, am decis să mă izolez aici din cauza faptului că această reşedinţă îmi permite să-mi exercit integral prerogativele de premier”, a spus Orban.

El a făcut aceste declarații într-o conferință de presă susținută în premieră prin telefon, în regim live, în contextul izolării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *