Orban, despre criticile lui Cioloş la adresa lui Cîmpeanu: Aş prefera să nu comentez. Cred că înaintea oricărei poziţionări publice a unui lider din coaliţie este necesar dialogul – Politic

Liderul PNL Ludovic Orban a evitat să comenteze criticile lui Dacian Cioloș la adresa noului ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu, Orban spunând că “înaintea oricărei poziţionări publice a unui lider din coaliţie este necesar dialogul şi armonizarea poziţiilor”.

  • “Aş prefera să nu comentez. Vom discuta aceste lucruri cu partenerii noştri. Eu cred că înaintea oricărei poziţionări publice a unui lider din coaliţie este necesar dialogul, este necesară armonizarea poziţiilor şi este necesară luarea unor decizii care să ne reprezinte în egală măsură”, a declarat Ludovic Orban, întrebat de jurnaliști, la Parlament, despre criticile copreședintelui USR-PLUS la adresa lui Sorin Cîmpeanu.

Liderul PNL a evitat să răspundă dacă la momentul negocierilor între cele 3 partide pentru formarea Guvernului Dacian Cioloş a avut o nemulţumire legată de lista de miniştri: “Astăzi Parlamentul României a învestit Guvernul. Cred că acesta este cel mai important lucru”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *