Orban, despre deputatul PNL trimis în judecată de DNA: Nu am discutat cu el. Acum avem lucruri mai importante, bugetul – Politic

Ludovic Orban susține că nu a discutat încă cu deputatul PNL Mugurel Cozmanciuc care a fost trimis marți în judecată de DNA pentru trafic de influență, comentând că „acum avem lucruri mai importante, bugetul”.

Întrebat dacă acesta ar trebui să se autosuspende din partid sau dacă va fi suspendat, liderul PNL a răspuns: „Cu siguranță va lua o decizie, dacă nu, vom lua noi”.

El a precizat că, potrivit statutului partidului, un membru PNL poate fi sancționat după o decizie în primă instanță.

Deputatul PNL și președinte al organizației Neamț, Mugurel Corneliu Cozmanciuc a fost trimis marți în judecată de DNA pentru trafic de influență. Acesta ar fi cerut, în 2019, 500.000 de lei de la un om de afaceri pentru a interveni pe lângă ministrul Mediului la acea dată, Costel Alexe, pentru numirea directorului general al Administrației Naționale „Apele Române”.

„Am luat la cunoștință CU SURPRINDERE, din comunicatul de presă, că procurorii DNA – Serviciul teritorial Bacău – au dispus trimiterea mea în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Nu am săvârșit nicio infracțiune. Sunt NEVINOVAT”, a scris el pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *