ORIENT oferă soluţii pentru închiriere automacarale oriunde în țară și transporturi agabaritice

Când intenționezi să începi un mare proiect de construcție care necesită multă muncă și încărcături grele, atunci cel mai bine ar fi să închiriezi o macara care să îți ușureze treaba. Macaralele sunt folosite pentru ridicarea echipamentelor grele, a consumabilelor și a materialelor de construcție pentru a termina lucrarea cât mai repede. Profesioniștii din industria construcțiilor înțeleg că închirierea unei macarale poate fi la fel de importantă ca și angajarea unor antreprenori care să facă construcția.

O companie de încredere care te poate ajuta cu serviciul de închirieri macarale este Orient SRL din Rădăuți, județul Suceava. Societatea dispune de un număr de peste 20 de macarale cu capacitate de încărcare/ descărcare cuprinse între 10 și 350 tone. Aceste utilaje includ mașini cu sisteme adaptabile oricăror genuri de lucrări, indiferent de greutatea lor. Macaralele se pot închiria oriunde pe teritoriul țării.

Avantajele închirierii macaralelor de la Orient SRL

  1. Când închiriezi o macara de la o companie de încredere cum ar fi Orient, nu este nevoie să găsești pe cineva care să o manevreze, deoarece firma îți va oferi oameni specializați cu multă experiență în manipularea macaralelor, absolvenți ai cursurilor de specialitate necesare și cu certificări care le demonstrează profesionalismul.
  2. Orient SRL se va ocupa de întreținerea macaralelor pentru tine. Acest lucru va fi mult mai convenabil decât să îți cumperi propria macara. Fiecare macara deține certificate ISCIR.
  3. Toate macaralele au garanție și dacă macaraua se deteriorează, compania care închirază se va ocupa de acest aspect.
  4. Poți returna macaraua când proiectul este finalizat. Reprezentanții companiei se vor ocupa de scoaterea macaralei de pe șantier și nu trebuie să îți faci griji cu privire la acest lucru.
  5. Compania Orient deține peste 10 ani de experiență în închirierea de macarale.

Pe lângă serviciul de închirieri macarale, Orient SRL desfășoară servicii de transport marfă internațional, transport agabaritic, transport aerian, transport maritim, transport aerian, transport feroviar.

În concluzie, pentru toate proiectele mari de construcții, ar fi de mare ajutor închirierea uneia sau a mai multor macarale de la Orient. Aceste utilaje te pot ajuta cu adevărat cu cele mai mari părți ale lucrării, cu cele mai grele sarcini, iar astfel poți fi sigur că proiectul este realizat în timp util.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *