[P] Last Call: Ultimele zile de înscrieri la HoReCa Business Accelerator. Câștigă know-how și finanțare de peste o sută de mii de euro pentru afacerea ta – Finante & Banci

Pe 15 martie se închide perioada de înscrieri la HoReCa Business Accelerator, un program ce oferă șase săptămâni de workshopuri ținute de cei mai importanți profesioniști din HoReCa, premii garantate de 17.000 de euro și posibilitatea de a primi finanțare de peste 100.000 de euro din partea fondurilor de investiții și a investitorilor tip angel.

Cea de-a doua ediție a HoReCa Business Accelerator, program organizat de Hospitality Culture Institute, propune o echipă de traineri și mentori formată din cei mai importanți antreprenori din HoReCa, alături de profesioniști de top din industrii conexe.

Dan Isai, CEO Salad Box, Radu Savopol, CEO 5 to go, Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza, Tinu Sebeșanu, CEO Trend Hospitality, Gabriel Iovu, CEO Expressoft sau Ray Iunius, CEO Winsedswiss, sunt doar câțiva dintre specialiștii de top din industria ospitalității, care vor susține workshopuri în cadrul HoReCa Business Accelerator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *