Pancu, enervat la culme de începutul prost al Rapidului: “Ne credem Real Madrid! Toată lumea din club spune asta”. “Pancone” va amenda un fotbalist, după înfrângerea cu Progresul | News20
Pancu, enervat la culme de începutul prost al Rapidului: "Ne credem Real Madrid! Toată lumea din club spune asta". "Pancone" va amenda un fotbalist, după înfrângerea cu Progresul

Rapid a pierdut surprinzător pe terenul celor de la Spartac Progresul, 1-3, iar antrenorul Daniel Pancu a fost extrem de nemulţumit la finalul jocului. Tehnciainul echipei din Giuleşti a spus că lumea vede Rapidul ca pe Real Madrid, iar aşteptările au fost umflate înainte de startul sezonului. “Pancone” a anunţat că va amenda un fotbalist.

”E normal să apară o relaxare când toată lumea ne vede Real Madrid. Oamenii din club ne zic că avem echipă de liga a 2-a, normal să apară astfel de probleme. Am venit după 7-8 victorii în amicale, dar am avut adversari modeşti. Ne-a surprins agresivitatea adversarilor de azi. Jos pălăria în faţa lor.

Sunt singurul din clubul ăla care spune că încă nu s-a întâmplat nimic. Sunt jucători buni, talentaţi, dar Rapid e o echipă specială. O echipă absolut specială. Poţi să fii şi Maradona şi să nu te acomodezi aici. Probabil o să cunoască şi ei partea aceea a suporterilor. Pentru că de un an şi jumătate batem pe toată lumea. Practic nu ştiu despre ce e vorba. Rapid e alt club, e mai special.

Pe lângă felul în care ne-am prezentat în prima repriză sunt şi cauze obiective. Meciul începe cu 20 de minute întârziere, Drăghiceanu se accidentează la încălzire, nu am jucător valabil pentru regula de Under pe bancă. I-am spus de aseară să îmi spună dacă îl doare genunchiul, m-a asigurat că totul e ok şi va plăti pentru lucrul ăsta. Dar în primul rând sper să fie sănătos la următoarele meciuri. Nu am mai avut soluţii de under pe bancă, am schimbat sistemul din mers, am jucat cu mijlocaşii fundaşi. Oricum a fost un meci special, un meci cu încărcătură multă şi cred că dacă marcam al doilea gol în minutul 80-85 plecam cu un punct de aici, dar era nemeritat după ce s-a jucat în prima repriză”, a spus Pancu, conform TelekomSport.

NEWS20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *