Panică la Antena 1. O vedetă TV a mărturist că stă “cu sufletul strâns” după cazul Andreea Bălan | NEWS 2.0

Vedeta de la Antena 1, Simona Gheorghe,  urmează să  devină din nou mamă, tot printr-o operaţie de cezariană, iar vestea că artista Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul intervenţiei nu a lăsat-o indiferentă.

Simona Gherghe a declarat la “Acces Direct” că este într-o situaţie delicată, căci medicii i-au indicat să facă operaţie de cezariană şi să nu nască natural. “Eu sunt într-o situaţie mai delicată. Pe mine m-a afectat foarte tare ştirea cu Andreea. Peste două luni o să trec printr-o operaţie de cezariană, în cazul meu e clar indicaţie medicală. Cred că fiecare femeie care este în situaţia mea şi a auzit ce i s-a întâmplat Andreei stă cu sufletul strâns. Chiar dacă este un caz cu totul şi cu totul rar, e un caz la 80 000”, a declarat Simona Gherghe, potrivit spynews.

Potrivit medicilor, Andreea Bălan este în continuare la terapie intensivă, însă starea ei este stabilă. Chiar şi aşa, riscuri există în continuare, iar artista va rămâne sub atenta supraveghere a echipei medicale, în următoarele zile.

„În acest moment, starea de sănătate a pacientei s-a ameliorat şi în momentul de faţă este într-o stare stabilă. Este supravegheată şi a putut fi vizitată de familie şi a discutat cu ei. Va fi monitorizată de echipa medicală în perioada următoarelor zile. În măsura în care a existat un incident intraoperator, evident că riscuri pot exista. Dar, repet, în momentul de faţă, starea ei este stabilă şi supravegheată. E greu să spui acum cât trebuie să rămână internată. În câteva zile se vor stabili priorităţile dumneaei şi atunci se va ştii. În funcţie de motivul în care se instează stopul cardio-respirator, evident că efectele variază”, a precizat un reprezentant al spitalului.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *