Pantofi nude și de ce este important să îi avem în garderobă

Purtarea pantofilor sau a unor sandale nude luate de pe Emag dă un aspect de sobrietate și eleganță în același timp. Este o culoare șic și, în același timp, simplă. Aceste tipuri de încălțări sunt ușor de adaptat la multe culori și, prin urmare, sunt mai practice pentru asocierea cu ținuta pe care o veți purta.

În plus, nude este o culoare care se adaptează la diferite evenimente, fie ele cool sau elegante. Este o culoare care are o valoare importantă în lumea modei feminine, în special pentru moda încălțămintei, cu aspectul său apropiat de culoarea pielii, care este foarte căutat de femei pentru a da iluzia că pantofii par a fi o prelungire a picioarelor.

Ce trebuie să știți despre nude

Nude este o culoare destul de importantă în moda și frumusețea femeilor, deoarece este foarte apropiată de culoarea pielii. Este o nuanță greu de definit.

Există mai multe nuanțe de culoare nude, de la cea mai deschisă la cea mai închisă. Este o culoare între roz pal și bej. Ideal este să o alegi pe cea care se potrivește cu tonul pielii tale. Astfel, este o culoare care nu le scapă femeilor, pentru că reflectă neutralitate și, în același timp, practicitate.

Mărcile cunoscute pentru culoarea nude au reușit să clasifice șapte nuanțe de culoare nude, pentru diferite categorii de pantofi, care corespund culorii pielii, de la cea mai deschisă “porțelan” la cea mai închisă “ciocolată profundă”. În plus, există chiar și o aplicație “5 Shades of Nude”, care vă permite să vă potriviți culoarea pielii cu pantofii pe care doriți să îi cumpărați, făcând o fotografie cu culoarea pielii dumneavoastră.

Importanța pantofilor și tipurilor de sandale nude

Așa cum am spus mai devreme, nude este cunoscut pentru aspectul său mai asemănător cu pielea. Aceasta joacă un rol destul de important în moda pantofilor pentru femei. Într-adevăr, femeile caută pantofi care să pară o prelungire a picioarelor.

Acesta este principalul avantaj al pantofilor sau a unor sandale nude, deoarece par a avea aceleași culori ca și pielea. Pantofii nude pot fi ușor de asortat cu aproape orice culoare a ținutei tale, oferind astfel o mare ușurință în alegerea ținutei pe care să o porți. De asemenea, se potrivesc bine cu ținute contrastante.

De exemplu, purtarea pantofilor sau ale unor sandale nude cu o ținută simplă de zi cu zi îți conferă clasă și îmbunătățește considerabil look-ul.

Cum să purtați pantofi nude?

Pantofii nude, indiferent de categorie, sunt pantofi care pot fi purtați la diferite evenimente și anotimpuri datorită nuanței sale naturale. Este o culoare feminină, care dezvăluie moliciune, eleganță și clasă. În plus, este o culoare polivalentă.

Astfel, pot fi combinate cu blugi sau cu o rochie de seară. Singura combinație care trebuie evitată este purtarea nude cu șosete sau colanți. Este o culoare care poate fi purtată cu multe culori și imprimeuri diferite.

Poate fi purtat cu culori vii. De asemenea, poate pune în valoare un look simplu. De exemplu, pantofii nude pot fi purtați cu pantaloni albi sau cu blugi sau denim, combinați cu un pulover tricotat. Pentru mai multă neutralitate, acestea pot fi purtate și cu un amestec de gri și bej. În fine, pentru evenimentele formale, pantofii nude pot fi purtați cu o rochie de seară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *