PARTENERIAT: Participă la prima ediţie TaxEU…

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

TaxEU Forum, eveniment de referinţă pentru specialiştii în domeniul fiscalităţii, revine în 2024 cu o ediţie organizată în premieră la Cluj-Napoca. Prima ediţie TaxEU Forum Cluj-Napoca va avea loc pe 28-29 februarie 2024, la Radisson Blu Hotel şi va reuni specialişti din companii importante de consultanţă, lideri de opinie şi profesionişti de renume din domeniul fiscal.


Într-un eveniment complex, pe parcursul a două zile, vorbitorii invitaţi vor analiza modificările legislative recente şi vor realiza o perspectivă de ansamblu asupra celor mai noi reglementări care vor influenţa companiile în 2024, oferind un pachet complet de informaţii actualizate.

Pe 28 februarie, conferinţa TaxEU Forum va aborda subiecte axate pe noutăţi legislative, evidenţiind efectele modificărilor şi riscurile fiscale pentru mediul de afaceri, dar şi cele mai eficiente metode de acomodare a contribuabililor la noile schimbări, în contextul economic actual.

Subiectele dezbătute în cadrul conferinţei vor fi aprofundate în cea de-a doua zi a evenimentului, pe 29 februarie, dedicată seminarelor specializate. Reprezentanţi ai unor mari companii de consultanţă fiscală vor împărtăşi exemple practice, studii de caz relevante şi speţe actuale.

Prima ediţie a conferinţei TaxEU Forum din Cluj-Napoca va reuni specialişti recunoscuţi în fiscalitate, printre care:

  • Gabriel Biriş (Co-Managing Partner, Biriş Goran SPARL)
  • Dan Manolescu (Preşedinte, Camera Consultanţilor Fiscali, Tax Partner – Soter & Partners)
  • Dragoş Doroş (Tax Partner, Eversheds Sutherland România)
  • Georgeta Toma (Şef Serviciu, Direcţia Generală de Legislaţie Fiscală şi Reglementări Vamale şi Contabile, Ministerul Finanţelor)
  • Mariana Vizoli (Independent Tax Consultant)
  • Ciprian Păun (Partener şi Coordonator, NNDKP Cluj-Napoca)
  • Dan Schwartz (Managing Partner, RSM Romania)
  • Sorana Cernea (Managing Partner, TPA România)
  • Mitel Spătaru (Tax Partner, Crowe România)
  • Vlad Dimitriu (Director, Taxhouse-Taxand România)

Evenimentul se va desfăşura exclusiv “în persoană”, la Hotel Radisson Blu din Cluj-Napoca, iar participarea va fi posibilă doar cu prezenţă fizică, în sala de conferinţă.

Pentru a fi la curent cu noutăţile despre TaxEU Forum, vă invitam să urmăriţi pagina oficială de Facebook, evenimentul creat special, dar şi pagina de LinkedIn.

TaxEU Forum 2024 Cluj-Napoca este organizat de Evensys în parteneriat cu NNDKP, Taxhouse-Taxand România, RSM Romania, TPA România, Crowe România.

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 17 ani de experienţă în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferinţe şi de seminarii proprii, ce acoperă şapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiţii, HR, Real Estate, Production şi Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât şi cea din Europa Centrală şi de Sud-Est.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa contact@news20.ro.

spot_imgspot_img