Partidul Alternativa Dreaptă anunță Lansarea Candidaților pentru Europarlamentare: ”România Puternică în Europa”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Partidul Alternativa Dreaptă este pregătit să dea startul campaniei pentru alegerile Europarlamentare, cu o lansare oficială ce va avea loc pe data de 17 februarie 2024, la București. Sub sloganul inspirat „România Puternică în Europa”, partidul își propune să aducă în prim-plan candidați dedicați, cu viziuni clare și soluții concrete pentru a face vocea României auzită și respectată în cadrul Uniunii Europene.

Candidați angajați pentru o Europă mai puternică

Partidul Alternativa Dreaptă își prezintă cu mândrie echipa de candidați pentru alegerile Europarlamentare, oameni cu experiență vastă în domeniul public, afaceri și societate civilă. Aceștia împărtășesc o viziune comună asupra modului în care pot contribui la construirea unei Europe mai puternice și mai unite.

Sloganul „România Puternică în Europa”

Sloganul ales, „România Puternică în Europa”, reflectă aspirația Partidului Alternativa Dreaptă de a aduce schimbări pozitive pentru țară în contextul european. Echipa de candidați se angajează să promoveze interesele României în Parlamentul European, să susțină măsuri care să contribuie la consolidarea rolului țării noastre în cadrul UE și să aducă beneficii concrete cetățenilor români.

Lansarea Oficială la București

Evenimentul de lansare oficială va avea loc la Institutul Național de Statistică București, în data de 17 februarie 2024, începând cu ora 13:00. La eveniment sunt așteptați membrii partidului, susținători, reprezentanți ai societății civile și jurnaliști.

Lansarea candidaților va fi marcată de discursuri ale liderilor partidului, prezentarea programului politic pentru alegerile Europarlamentare și oportunitatea pentru public de a interacționa cu candidații. Evenimentul va oferi, de asemenea, o perspectivă asupra priorităților partidului pentru viitoarea legislatură europeană.

Partidul Alternativa Dreaptă vă invită să fiți alături de noi în această călătorie pentru o Europă mai puternică și pentru o Românie care să contribuie activ la modelarea viitorului european.

spot_imgspot_img