spot_img

Pasagerii unui zbor Rusia-Turcia ar fi fost dați jos din avion, după ce copilotului i s-ar fi interzis să decoleze pentru că a fost mobilizat în războiul din Ucraina

Date:

Pe aeroportul orașului rusesc Ufa, copilotul zborului Ufa-Antalya a fost dus la biroul de înrolare militară direct de la bordul avionului. Zborul a fost întârziat nouă ore. Unul dintre pasageri a povestit pentru presa locală despre eveniment, scrie Ukrainska Pravda, citând Radio Europa Liberă, potrivit Yahoo News.

Un avion AzurAir nu a putut decola deoarece copilotul a fost mobilizat la razboiFoto: Alexander Sayganov/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Potrivit pasagerului, zborul Azur Air spre Antalya trebuia să plece la 5:20 a.m., dar a plecat abia în jurul orei 14:00.

La difuzor a fost făcut un anunț: “Din cauza mobilizării [parțiale] și a interdicției ulterioare de trecere a frontierei pentru copilot, decolarea este anulată. Vă rugăm să părăsiți avionul”, spune pasagerul pentru Mkset.ru.

La 21 septembrie, președintele rus Vladimir Putin a anunțat o mobilizare „parțială”, iar potrivit liderului de la Kremlin până vineri au fost au fost recrutați 222.000 de bărbați din cei 300.000 planificați pentru recrutare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related