Patinoare eco sintetice pentru divertisment în orice anotimp

Gheața sintetică oferă proprietăți de alunecare și frânare care nu sunt cu nimic inferioare gheții naturale. Oricare dintre tipurile de patinoare eco sintetice funcționează fără apă sau mașini convenționale de îngrijire a gheții pentru a funcționa. Suprafața din plastic este potrivită pentru hochei pe gheață, patinaj, curling sau ca loc de joacă pe gheață pe tot parcursul anului. Începând cu materialele plastice și cu tehnologia de conectare la asamblare, munca a fost luată în serios la waterboyz.ro. Pe suprafața de plastic au fost integrate un auto-lubrifiant, protecție UV pentru o durată lungă de viață și un element electrostatic. Sistemul patentat de conectare 3D, creează suprafeţe fără sudură de diferite dimensiuni de panouri individuale. Toate materialele sunt lipsite de substanțe nocive și cel mai mare avantaj, este că nu există costuri pentru operațiuni în curs.

Patinoare eco sintetice – Caracteristici

Pentru o performanță și durabilitate mai bune, modelele de patinoare sintetice au fost dezvoltate special pentru patine cu lame metalice. Panourile sunt netede și super netede, coeficientul de frecare fiind cu 15% mai mare decât cel al gheții reale. Oferă o adevărată senzație pe gheață. Materialul permite patinoarului să fie folosit în orice vreme și în orice condiții. Nu este nevoie să folosești ceară sau aditivi. Este alegerea perfectă atât pentru antrenament, cât și pentru exerciții fizice sau divertisment. Patinoarele eco sintetice sunt multifuncționale datorită suprafeței lor omogene, rezistenței ridicate la uzură și tehnologiei anti-alunecare. Spre deosebire de suprafețele tipice de gheață, patinoarele sintetice pot fi folosite nu numai iarna, ci și primăvara, vara și toamna pentru antrenamente și evenimente de agrement. Nivelul de performanță al gheții sintetice depinde de procesul de fabricație, de formula de adăugare a componentelor și de calitatea materiilor prime. Cu auto-lubrifiant, patinoarul sintetic devine excepţional.

Panourile de plastic oferă un nivel ridicat de protecție UV. Nici măcar radiația solară permanentă nu poate afecta calitatea panourilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *