Patrick Mouratoglou și jucătorul din Top 10 ATP pe care urmează să îl pregătească

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

​Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep, va reveni în circuitul ATP și se va ocupa de pregătirea lui Holger Rune, cel cu care a colaborat și în anul 2023.

Holger Rune si Patrick MouratoglouFoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Doi foști lideri WTA și ATP îl văd vinovat pe Patrick Mouratoglou: „A manipulat-o pe Simona Halep”

Holger Rune a anunțat reînceperea colaborării cu Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou și Holger Rune vor colabora din nou, după ce ocupantul locului 7 ATP a decis să nu mai lucreze cu Boris Becker.

Anunțul a fost făcut chiar de jucătorul danez.

„Sunt încântat să reiau lucrul cu Patrick. Cu el am obținut unele dintre cele mai mari triumfuri ale carierei mele de până acum și abia aștept să țintim împreună următoarele titluri majore.

Mergând mai departe, am avut discuții bune despre cum ar trebui să se desfășoare colaborarea noastră și am convenit asupra unei configurații puternice, care creează cele mai bune condiții pentru performanța mea.

Se știe că sunt hotărât să câștig titluri de Grand Slam și să ajung pe primul loc în clasamentul mondial. Aceste obiective necesită echipa de coaching potrivită. Uneori trebuie să încerci o varietate de lucruri pentru a afla ce funcționează și ce nu.

În ultimele luni, am învățat multe despre ceea ce funcționează pentru mine și cred că Patrick este cea mai bună persoană care să conducă echipa și să mă ajute să-mi ating obiectivele.” – a declarat acesta, potrivit tennismajors.com.

>> Vești bune pentru Simona Halep – Suplimentul folosit ar fi conținut ingrediente din China

>> Simona Halep, mesaj după audierile de la TAS: „Coșmarul a luat sfârșit”

De știut despre cazul de dopaj al Simonei Halep

  • Cazul Simonei a fost judecat de către Sport Resolutions, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din sportul alb.
  • Simona și-a epuizat singura cale de atac: Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.
  • Curtea elvețiană a precizat că fosta lideră WTA a cerut ca decizia Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA) să fie anulată şi sancţiunea sa „să fie redusă”.
  • Dacă suspendarea de 4 ani va fi menținută, atunci fosta lideră WTA ar putea reveni teoretic pe terenul de tenis pe 6 octombrie 2026. La acel moment, Halep ar urma să aibă 35 de ani.
  • Pe 29 august 2022, Simona Halep avea să dispute ultimul meci oficial din circuitul mondial. La US Open, în runda inaugurală, sportiva noastră era învinsă surprinzător de Daria Snigur (locul 124 WTA la acel moment, venită din calificări).

S-ar putea să te intereseze și:

>> Simona Halep, proces cu firma care a produs suplimentul contaminat – Sportiva cere daune uriașe

>> Ion Țiriac, noi acuzații în cazul suspendării Simonei Halep: „Proba de sânge a fost maltratată”

>> Simona Halep, enervată de jurnaliști la revenirea în țară: „E necesară toată nebunia asta, așa?”

>> Presa americană anunță când ar putea primi Simona Halep un verdict din partea TAS

spot_imgspot_img