Patru tineri acuzați de tentativă de omor după ce au atacat o casă cu cocktailuri Molotov, în Arad

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Patru tineri au fost arestaţi în Arad după ce ar fi atacat cu obiecte explozive artizanale (cocktailuri Molotov) o casă din localitatea Şofronea, în urma unor neînţelegeri privind un scuter care a fost vândut şi care s-ar fi stricat, transmite Agerpres.

Masina de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Suspecţii au vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani şi sunt cercetaţi pentru distrugere şi tentativă de omor.

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, cei patru tineri şi-au atacat victima pe timp de noapte.

„După ce au spart geamul locuinţei cu o piatră, au aruncat mai multe obiecte explozive artizanale (cocktail Molotov) în interiorul dormitorului şi pe faţada casei. În cauză a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv faţă de inculpaţi, propunere ce a fost admisă de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, dispunându-se arestarea preventivă a acestora pe o durată de 30 zile”, au transmis procurorii.

Iniţial, cei patru au fost cercetaţi pentru distrugere, însă ulterior cercetările au fost extinse şi pentru tentativă de omor, iar dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat vineri că victima atacului vânduse un scuter cu suma de 4.500 de euro unuia dintre agresori.

După ce vehiculul s-ar fi stricat, acesta a vrut să-l returneze, însă pentru că nu s-a înţeles cu vânzătorul, a vrut să se răzbune.

spot_imgspot_img