Pe drumuri de munte sau prin oras cu Yamaha MT07?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Yamaha MT07, una dintre modelele consecrate ale constructorului japonez de motociclete Yamaha, vine la pachet cu o serie de provocari vizibile. In primul rand, este un tip de motocicleta care se descurca foarte bine pe cele mai periculoase trasee de munte. De altfel, este perfecta si in cazurile de deplasare prin oras. Nu in ultimul rand, comparand cu un vehicul, in privinta costului, vei iesi mereu in castig. 

Un nou model de caroserie

Anul 2021 a insemnat revolutie in privinta caroseriei Yamaha MT07. Concret, este vorba despre o caroserie nouă distinctivă, cu admisii de aer sub formă de aripioare și un far nou, compact, cu LED, care proiectează o lumină cu aspect futurist, în formă de Y – stilul de semnătură pentru cele mai recente modele Hyper Naked. Iar motorul rafinat, compatibil cu EU5, oferă un răspuns și mai liniar, cu o notă mai îndrăzneață în zona de eșapament.

Ghidonul mai lat, conic, din aluminiu, asigură viraje mai ușoare și control sporit pentru poziția de pilotaj, în timp ce discurile frontale duble, mai mari, de 298 mm asigură o frânare mai puternică – iar instrumentele LCD inversate, precum și manetele de control negre și semnalizatoarele cu LED compacte pun în evidență specificațiile de top și valoarea maximă din clasa sa.

Ce mai aduce nou?

In afara de caroseria originala, Yamaha MT-07 propune o serie de imbunatatiri tehnice,, dupa cum urmeaza:

Design de generație următoare

  • Lumini cu proiector LED
  • Motor CP2 EU5, 690 cmc, în 2 cilindri
  • Discuri de frână față mai mari pentru o putere de frânare sporită
  • Poziție de pilotaj asertivă
  • Contor LCD inversat
  • Semnalizatoare cu LED
  • Anvelope de ultimă generație
  • Culori, grafică și finisaje

Atractia intunericului

Cu peste 125.000 de unități vândute, MT-07 ocupă poziția numărul 1 în clasa Hyper Naked de când a fost lansată. Cu un motor CP2 689 cmc, cu cuplu generos, șasiu compact și agil și versatilitate excelentă, este imposibil să nu te îndrăgostești de unul dintre cele mai vândute modele Yamaha.

Modelul de generație următoare Yamha MT-07 va primi o caroserie nouă distinctivă, cu admisii de aer sub formă de aripioare și un far nou, compact, cu LED, care proiectează o lumină cu aspect futurist, în formă de Y – stilul de semnătură pentru cele mai recente modele Hyper Naked. Iar motorul rafinat, compatibil cu EU5, oferă un răspuns și mai liniar, cu o notă mai îndrăzneață în zona de eșapament.

review Yamaha Mt-07

Cu un ghidon moto mai lat, conic, din aluminiu, asigură viraje mai ușoare și control sporit pentru poziția de pilotaj, în timp ce discurile frontale duble, mai mari, de 298 mm asigură o frânare mai puternică – iar instrumentele LCD inversate, precum și manetele de control negre și semnalizatoarele cu LED compacte pun în evidență specificațiile de top și valoarea maximă din clasa sa.

In concluzie, putem chiar sustine ca Yamaha MT07 este o motocicleta a trecutului, prezentului si viitorului din toate punctele de vedere.

spot_imgspot_img