Periuțe interdentare / prevenire carii interdentare pentru o igienă orală profesională

Modelul de periuță interdentară, prevenire cariile interdentare și menține igiena orală în stare bună, ceea ce înseamnă că îți vei îngriji bine sănătatea orală. Aceste perii interdentare sunt concepute pentru a te ajuta să îți speli dinții mai bine într-o oarecare măsură. Sunt proiectate special pentru curățarea dinților între bracketi, coroane, punți și implanturi. Capetele cu perii moi, pot fi folosite de întreaga familie, deoarece, sunt sigure. Forma lor este un „I”, echipate cu un capac de protecție, sigure și ușor de utilizat. Periuțele de prevenire carii interdentare pot fi cumpărate singure sau la set. Aceste dispozitive interdentare sunt datorate cu un suport robust și gâtului de sprijin inovator, flexibil, deosebit de durabil și ușor de utilizat. Acoperirea igienică și durabilă a periuței, protejează împotriva impurităților și asigură o aplicare sigură chiar și în cazul implanturilor, punților și aparatelor dentare.

De ce ai nevoie de periute interdentare?

Pentru a facilita accesibilitatea între dinți, gâtul periuței poate fi îndoit în orice poziție, în timp ce mânerul antiderapant oferă o prindere și o manevrare sigură în utilizare. Gâtul robust al periei, este inovator, flexibil, deosebit de durabil și ușor de utilizat.  Mânerul se caracterizează prin flexibilitate și durabilitate de înaltă calitate, compact și ușor alungit. Suportul de sârmă întărit, înalt și curat, oferă periuței interdentare suficientă stabilitate. Un astfel de dispozitiv este recomandat pentru curățarea profesională, instruirea utilizării sigure de către pacienți și utilizarea sofisticată la domiciliu. 

Este important să îți speli dinții de cel puțin două ori pe zi. Însă, spălarea cu periuța de dinți obișnuită, va elimina doar aproximativ 60% din tartrul de pe dinți. Gama inovatoare de periuțe interdentare, prevenire carii interdentare, te pot ajuta să ajungi în locuri greu accesibile între dinți, în special în partea din spate a maxilarului, unde placa și resturile alimentare se pot acumula cu ușurință. De aceea, experții recomandă periuțe interdentare, care sunt potrivite în special pentru prevenire carii dentare în spațiile dintre dinți sau în apropierea acestora. Pot fi folosite de asemeni, și dacă ai instalată o punte, implanturi sau un aparat ortodontic.

Periute prevenire carii interdentare – Caracteristici

Cu un design cilindric pot fi utilizate în toate zonele gurii. Periuța interdentară trebuie folosită cel puțin o dată pe zi, de preferință seara după cină. Capul periuței poate fi înclinat la 90 de grade față de poziția verticală și este ideală pentru dinții din față, iar poziția „L” poate fi ușor de atins. Mânerul extins permite realizarea igienei orale în toate zonele gurii. Învelișul anti-bacterian pe părul igienic al pensulei interdentare, îți permite să o utilizezi timp de 2 săptămâni. Periuțele interdentare, prevenire carii interdentare sunt cel mai eficient mijloc de a curăța spațiul dintre doi dinți, și de asemenea, pot ajunge în toate colțurile gurii.

Formarea tartrului este cel mai adesea un semn al unei igiene orale deficitare, care poate provoca multe probleme cu dinții și gingiile. Este important să înțelegi motivul formării tartrului, cum să previi sau să reduci formarea acestuia și de ce este important să îl îndepărtezi în mod regulat. Bacteriile active din tartrul de pe suprafața dinților, provoacă carii dentare și inflamația gingiilor. Când gingiile se inflamează, acestea își schimbă culoarea de la roz pal la roșu mai închis și pot fi dureroase la atingere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *