Persoană găsită moartă în apropiere de Centura Capitalei, în zona Popeşti-Leordeni / Poliţiştii au deschis o anchetă

Date:

O persoană a fost găsită moartă, miercuri seară, pe un teren din apropierea Centurii Capitalei, în zona localităţii Popeşti-Leordeni, primele date arătând că este vorba despre o femeie. Poliţiştii fac verificări pentru a strabili identitatea victimei şi ce s-a întâmplat.

Mașină de polițieFoto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

„La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 21:47, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că pe un teren din apropierea DNCB, în zona localităţii Popeşti-Leordeni, a găsit o persoană decedată, posibil femeie. Imediat, poliţiştii din Popeşti-Leordeni s-au deplasat la faţa locului si au delimitat zona respectivă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical care a confirmat decesul persoanei, precum şi medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă”, a anunţat Poliţia Judeţeană Ilfov, citată de News.ro.

Acolo au ajuns şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru a stabili identitatea persoanei decedate, precum şi situaţia de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

_________

(Foto articol: 218158149 © Vlad Ispas | Dreamstime.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related