A fost petrecerea anului în familia Borcea. Gemenii celebrului afacerist au împlinit 18 ani. Cristi Borcea și fosta sa soție, Mihaela, au avut parte de o petrecere pe cinste cu maneliști celebri. Afaceristul a organizat o petrecere pe cinste pentru cei doi copii pe care îi are cu Mihaela. Întreaga familie a petrecut alături de nume celebre din showbiz şi manelişti extrem de cunoscuți.  De la aniversare nu au putut lipsi  nume consacrate din showbiz-ul românesc, printre care și fiul lui Cosmin Olăroiu, Adrian Turcu dar și Mario Mutu.

Cristi și fosta sa soție, Mihaela, au fost în culmea fericirii și organizat o petrecere de nota zece pentru gemenii lor care au împlinit vârsta de 18 ani. Angelo și Melissa și-au sărbătorit majoratul alături de nume cunoscute din showbiz-ul românesc. Nici Valentina Pelinel nu a lipsit de la petrecere, susține spynews.

Pe lângă delicatesele cu care s-au delectat invitații de onoare de la majoratul gemenilor, momentul serii a fost cel în care și-au făcut apariția Vali Vijelie și Tzancă Uraganu. Cei doi maneliști au întreținut atmosfera. Cele două torturi ale lui Angelo și Melissei au arătat de-a dreptul spectaculos și cu siguranță au fost mai mult decât gustoase..

Cristi Borcea a fost sufletul petrecerii

Pe lângă artiștii prezenți la majorat gemenilor, Cristi Borcea a întreținut și el atmosfera, în stilul caracteristic. Potrivit sursei citate, Mihaela și Cristi au făcut totul pentru ca Melissa și Angelo să aibă parte de cel mai frumos și cu fast majorat.

Cristian Borcea mai are un băiat cu Valentina Pelinel. Se numește Milan Cristian și s-a născut în 2016, într-un spital din Capitală. La naștere, acesta cântărea peste 3 kilograme și măsura 52 de centimetri. Valentina Pelinel a făcut mărturisirea cutremurătoare că și-a numit fiul după fratele ei care s-a stins din viață pe când era doar un copil. Pelinel a fost nevoită să-l nască pe Milan Cristina prin cezariană, deși ințial plănuise o naștere naturală. La data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel a dat naștere unor fetițe gemene, pe care le-a numit Indira și Rania.