Petrecere în Parlament de ziua lui Orban! Nu s-a mai ținut cont de reguli. VIDEO – Capital

La un an de fotografia cu Ludovic Orban și mai mulți miniștri care au sărbătorit ziua liderului PNL, în ciuda restricțiilor Covid, zeci de liberali s-au strâns din nou într-o sală a Parlamentului pentru a-l sărbători pe Ludovic Orban, care a împlinit marți 58 de ani. Potrivit imaginilor apărute pe internet și preluate de Digi 24, o parte dintre invitații din interior nu poartă mască de protecție.

Potrivit legii, nunțile, botezurile, petrecerile private ar trebui să fie permise abia din 1 iunie cu participarea a 50 de persoane în interior și 70 în spații deschise. Un eveniment privat, precum cel din Parlament, este interzis în baza hotărârii de guvern care prelungește starea de alertă. Potrivit jurnaliștilor prezenți la Parlament, masa festivă a avut loc în Salonul Spaniol al Camerei Deputaților cu participarea a 30-40 de persoane.

Declarația lui Florin Cîțu

Întrebat pe holurile Parlamentului de acest eveniment, premierul Florin Cîțu a răspuns că „nu are aceste informații”. El nu a fost prezent la masa festivă. „De la 1 iunie se pot face astfel de adunări. Se pot face și acum, dar cu mască. Nu pot să comentez ce nu am văzut”, a răspuns premierul la insistențele jurnaliștilor.

”Nu este o petrecere și eu am trecut pe acolo. Era normal să trec să îl felicit pe Ludovic de ziua lui. Din păcate nu am putut să îl felicit, pentru că este în ședința de coaliție. Nu este Ludovic acolo, este în ședința de coaliție, el chiar este un tip care muncește. Ne-a servit și el cu un fursec, cu un suc, ce voiați să facem, să mâncăm cu masca?!”, a declarat senatorul PNL Virgil Guran la Antena 3.

Și anul trecut de ziua lui Ludovic Orban, liderul PNL a fost fotografiat alături de câțiva miniștri în timp ce fumează și bea în birou. România ieșise de câteva zile din starea de urgență, iar evenimentele private erau interzise.

Sursă foto: Dreamstime

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *