Plângere penală pentru corupere de minori împotriva lui Cumpănașu – surse – Esential

Conform surselor citate, plângerea a fost depusă împotriva lui Cumpănașu la Secția 16 de Poliție, iar femeia se află încă acolo și dă declarații în fața polițiștilor.

Miercuri, procurorii au deschis dosar penal in rem (pentru fapte) pentru infracțiunile de incitare la ură sau discriminare, în cazul lui Alexandru Cumpănașu, vizând discuțiile de pe contul său de TikTok, urmărit de aproximativ 500.000 de elevi, după ce mai multe persoane au sesizat că postările și interacțiunea lui Cumpănașu cu elevii sunt mai mult decât deplasate.

Cumpănașu îi prezintă pe profesori ca adversari ai elevilor și îi indeamnă pe elevi la nesupunere. Un exemplu concret este cel al indemnului de a nu mai face exercitii fizice la ora de sport fiindcă ”înregistrările pot fi puse pe anumite site-uri”, aluzie la pedofilie.

“Vreau și eu să văd dacă vreun profesor va avea tupeul – tupeul! – să încalce legea, să-ți pună note și să te condamne că nu ți-ai făcut tema de vacanță”, îi spune, de pildă, Alexandru Cumpănașu, pe un ton revoltat, unui fan care se plângea că s-a săturat să facă teme de vacanță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *