Planificarea cabinei foto astfel încât viitorul tău eveniment să fie un succes

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Atunci când vine vorba despre organizarea unui eveniment de tip nuntă, botez sau aniversare fiecare din noi avem idei, gusturi, dorințe și bugete diferite. Cu toții avem o opinie despre cum ar trebui să arate evenimentul și despre amintirile pe care le vom păstra de la acesta. Cabina foto a evenimentului este unul din pilonii pe care se vor construi amintirile pe care le păstrezi pentru întreaga viață. Cabina foto instalată la eveniment va surprinde momente haioase, construite de invitați în timpul evenimentului. Invitații tăi văd în cabina foto locul în care mergi și îți faci fotografii pe care le păstrezi amintire. Este foarte bine că așa percep ei cabina foto, este normal ca invitații să nu cunoască toate informațiile care țin de planificarea organizării evenimentului. Sunt multe lucruri de stabilit și de pus la punct, astfel încât totul să iasă perfect.

În ce constă planificarea aducerii cabinei foto la eveniment

Planificarea graficii. Cum vor fi personalizate fotografiile primite de invitații care se pozează în cabina foto? Ce elemente vizuale vor apărea aici pe fotografii? În funcție de tema evenimentului și de preferințe, grafica se personalizează așa cum îți dorești. Furnizorii de cabine foto te vor ajuta cu servicii de creație grafică pentru ca fotografiile să arate așa cum îți dorești. Vor realiza simulări, vor face propuneri grafice și îți vor arăta din experiența lor. Acestea pot urmări diverse teme de eveniment: vacanță, film cu spioni, nuntă regală etc.

Locația cabinei foto. Planificarea locației cabinei foto presupune analiza spațiului și amplasarea ei într-o locație în care să fie ușor de accesat de către invitați, dar să nu ocupe din spațiul util pentru dans. Stabilim împreună cel mai bun loc pentru cabina foto și ne asigurăm că este în cea mai bună poziție.

Personalizare cabină foto. Furnizorul aranjează și personalizează cabina foto astfel încât să se potrivească în tema restaurantului și a petrecerii. Personalizarea trebuie să fie elegantă. Cabina să fie vizibilă, dar să nu iasă foarte mult în evidență.

Intervale orare. Din experiența lui cu alte evenimente, furnizorul îți va propune între ce ore să fie prezentă cabina foto la eveniment, cu mențiunea că există mai multe pachete de ore, din care să alegi așa cum îți dorești. Invitații vor vedea cabina foto și își vor realiza fotografii în timpul evenimentului. Ei observă rezultatul final, dar este bine să știi câte lucruri sunt de planificat la photo booth înainte, astfel încât totul să fie perfect la evenimentul tău.

spot_imgspot_img