Plasa antigrindina produsul cel mai bun pentru protecția culturilor

plasa antigrinda

Orice agricultor știe ca, grindina si vremea rea pot oricând să-i încurce  planurile si sa-i distrugă recolta partial sau în totalitate. De aceea este recomandat să își protejeze recolta prin orice mijloace posibile. Una din solutiile accesibile si la îndemâna tuturor agricultorilor este plasa antigrinda, care s-a impus de-a lungul timpului ca solutie ideala pentru protejarea plantatiilor de pomi fructiferi, vita de vie sau gradinile de legume. Pe lângă protecția oferită împotriva grindinei, plasa antigrindina este o protectie eficienta si împotriva stolurilor de pasari ( în special grauri ) care ataca culturile de legume, vita de vie, pomii fructiferi, etc.

Plasa antigindina este o plasa din polietilena de înaltă densitate cu o țesătură de ochiuri împletite special concepute pentru ai oferi o rezistenta foarte mare la impact si destrămare.

plasa antigrinda

Plasele antigrindina se gasesc cu preponderență în magazinele online de specialitate. In cadrul magazinului online depo materiale constructii vei gasi plasa antigrindina si plasa pomi fructiferi de cea mai buna calitate.  Acestea sunt de o calitate superioara realizate din fire HDPE ( polietilena de înaltă densitate ) cu protectie la razele UV care îți vor garanta cea mai buna protectie si cele mai bune si sigure rezultate în timp.  În magazinul lor găsim patru variante de plase antigrindina la un pret accesibil. Pretul diferă în funcție de gramajul pe metru pătrat al plasei ( gramaj care diferă în funcție de configurarea si dimensiunea ochiurilor plasei ) si lungimea plasei de 50, respectiv 100 metri ( lățimea plasei fiind la toate modelele comercializate de 4 metri ). Dimensiunea ochiurilor plaselor comercializate sunt de două tipuri:

  • 5 x 10 mm la plasa cu un gramaj de 30 gr/mp
  • 5 x 5 mm la plasa cu un gramaj de 60 gr/mp

 În concluzie alegeți doar ce este mai bun pentru tine si pentru recolta ta si numai așa vei avea parte de cele mai bune si mai sigure rezultate. Cu cât vei investi mai mult în recolta ta cu atât vei fi mai mulțumit de rezultatele pe care le vei obține.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *