Plecați la drum? Situația traficului, joi dimineața

  • 25 Iulie 2019, Ora: 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

În ceea ce priveşte fluenţa, se circulă îngreunat pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 36, pe sensul către Bucureşti, în zona lucrărilor efectuate la podul de peste Argeş, unde traficul se desfăşoară doar pe banda a doua, cu restricţie de viteză de 80 km/h.

În județul Covasna, circulația rutieră este închisă până la finalul lunii august 2019 pe DN 11C Târgu Secuiesc – Bixad, între kilometrii 22 şi 23, pentru efectuarea lucrărilor de reparații la partea carosabilă. Traficul se desfășoară pe ruta alternativă DN 11B Târgu Secuiesc – Cozmeni.

Pe DN 5 București – Giurgiu, traficul rutier pe podul peste Argeș de pe raza localităţii Adunații Copăceni, judeţul Giurgiu, este închis pentru reparații. Circulaţia se desfăşoară deviat pe un pod provizoriu din apropiere, pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu restricţie de viteză de 30 km/h.

În judeţul Neamţ, circulaţia rutieră a fost închisă, până la finalul anului 2019, pe DN 15, între kilometrii 242 – 286 (Poiana Largului – Bicaz), pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a suprafeţei de rulare, care a fost afectată în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă. Ruta ocolitoare este Poiana Largului – DN 15B – Târgu Neamţ – DN 15C – Piatra Neamţ – DN 15 – Bicaz.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *