Poliţia a ajuns acasă la Dragnea! Apel urgent la 112. Au deranjat liniştea publică – Capital

Apel la 112 din blocul unde locuiește Dragnea. Poliția s-a deplasat imediat

O persoană care locuiește în același bloc cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a sunat, în cursul zilei de vineri, la numărul unic de urgență 112. Acesta s-a plâns de faptul că jurnaliștii aflați în acel moment lângă bloc fac gălăgie și deranjează ordinea și liniștea publică. Persoana care a alertat autoritățile a solicitat ca presa să fie alungată de lângă bloc.

După încheierea apelului, oamenii legii s-au îndreptat imediat către blocul unde locuiește Liviu Dragnea, în zona Domenii.

Liviu Dragnea, eliberat după 2 ani și 2 luni de închisoare

Joi după amiaza, fostul lider PSD, Liviu Dragnea a fost eliberat din Penitenciarul Rahova. În fața închisorii, acesta a fost așteptat de mai mulți jurnaliști care urmau să-i pună câteva întrebări și de susținătorii acestuia care aclamau ”libertate”. O vârstnică avea cu ea steagul României pe care era prinsă poza fostului lider social-democrat.

Liviu Dragnea le-a povestit jurnaliștilor că perioada în care a fost încarcerat a fost o perioadă de chin și suferință, fiind supus la mai multe abuzuri. El a spus că atunci când a intrat la închisoare România era o țară prosperă, dar că acum avem parte de dictatură.

În ceea ce privește revenirea în politică, fostul lider social-democrat a spus că va face acest lucru doar dacă va avea pentru ce și pentru cine. Întreabat ce va face de acum încolo, el a spus că va lucra la firma fiului său.

El a avut cuvinte dure la adresa Partidului Social Democrat de acum, spunând că nu este un partid de opoziție, precizând că acesta este condus de membri SRI. Mai mult decât atât, fostul lider PSD a spus că cei din partid ”l-au vândut”.

După ce a ieșit din închisoare, acesta a mers direct acasă împreună cu iubita sa, Irina Tănase, care a venit să îl aștepte la poarta penitenciarului.

Nu a vrut să audă ce este la TV

La domiciliul său s-au prezentat Codrin Ștefănescu, fostul ministru de Interne, Carmen Dan, și avocata acestuia, Flavia Teodosiu.

Fostul ministru de Interne a declarat că Liviu Dragnea le-a cerut să închidă toate televizoarele deoarece nu dorește să audă nimic din ceea ce este la televizor, ci vrea să se relaxeze alături de cei apropiați.

Sursă foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *