Poliția a intervenit la o petrecere la care participa și Adrian Copilul Minune și a dat amenzi de 38.500 de lei – Esential

Ploția a intervenit noaptea trecută la o petrecere din sectorul 6 al Capitalei la care participau Adrian Copilul Minune și Tanca Uraganul, dar și la alte evenimente cu mulți participanți, dând amenzi totale de aproape 200.000 de lei

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii au identificat un eveniment privat aflat în desfășurare într-un apartament de tip penthouse din sectorul 6. Aici au fost găsite 11 persoane, între care Adrian Copilul Minune și Tanca Uraganul, conform unor surse.

Participanții au fost sancționați pentru încălcarea măsurilor de prevenire și combatere a pandemiei. În acest caz, amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei.

De asemenea, Poliția Capitalei a fost sesizată, sâmbătă seară, că la un restaurant din sectorul 3 se desfășoară un botez cu 100 de persoane. Oamenii legii au constatat că la botezul respectiv participă 73 de persoane, în două săli. Toți participanții au fost identificați și sanctionați cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei.

Administratorul localului a fost sancționat și el cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

Un alt eveniment similar a avut loc și în sectorul 5 al Capitalei, când, în jurul orei 20:20, Secția 17 Poliție a obținut informații cu privire la faptul că într-un pub din sectorul 5 se află mai multe persoane care sărbătoresc un eveniment. În pub au fost găsite 32 de persoane care participau la un eveniment privat. Toți participanții au plecat la vederea polițiștilor, iar organizatorii au fost sancționați cu suma de 3.500 de lei. De asemenea participanții au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei.

Polițiștii și jandarmii au verificat 2.130 de piețe agroalimentare, târguri, complexuri comerciale, mari magazine, dar și magazine de cartier, terase, mijloace de transport în comun, au legitimat aproximativ 4.100 de persoane și au controlat 2.770 de mijloace de transport în comun.

În urma verificărilor, în total s-au dat peste 750 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 197.000 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *