Polti Cimex Eradicator – Cea mai eficienta solutie plosnite de pat!

solutie plosnite

Sa recunoastem, oricat de bine am efectua operatiunea de curatenie, uneori se poate intampla sa avem parte de „musafiri” nedoriti. Fie ca se ascund in haine sau in alte locuri pe care le frecventam, odata ce patrund in caminul nostru, plosnitele de pat sunt foarte greu de indepartat. De aceea, producatorul italian Polti vine in ajutorul nostru cu cea mai eficienta solutie plosnite de pat: Cimex Eradicator, un aparat inovator, pe baza de aburi, usor de folosit si prietenos cu mediul!

De ce este considerat Cimex Eradicator drept cea mai buna solutie pentru plosnite de pat?

Avantajul acestui aparat consta in eliminarea atat a plosnitelor, cat si a oualor, fara a folosi insecticide periculoase pentru sanatatea noastra. Aburul generat de Polti Cimex Eradictor poate fi incalzit pana la 180°C, eliminand 100% din oua si peste 90% dintre plosnitele adulte la o singura folosire.

Altfel, daca apelam la o firma de dezinsectie, aceasta va trebui sa efectueze cel putin 3-4 operatiuni pentru a obtine rezultate, uneori chiar mai slabe. Mai mult, insecticidele sunt substante cu potential periculos pentru oameni si animalele de casa, iar spatiul afectat nu va mai putea fi folosit pentru o perioada indelungata de timp!

Polti Cimex Eradicator nu este doar o solutie pentru plosnite de pat, ci este eficient si in eliminarea virusurilor, bacteriilor, microbilor, mucegaiului sau sporilor. Mai mult, aburul generat de acest aparat poate fi folosit pe orice suprafata, chiar si pe materialele textile, fara a le afecta.

Cum functioneaza Polti Cimex Eradicator?

Acest aparat functioneaza ca un generator de aburi, care dispune de o duza ce poate incalzi vaporii pana la o temperatura de 180°C. Datorita socului termic, majoritatea microorganismelor sunt eradicate!

Ce tip de „combustibil” foloseste Cimex Eradicator?

Aparatul a fost proiectat sa functioneze cu apa de la robinet, de o duritate medie (intre 8° si 20°). In cazul in care apa este foarte dura, se poate folosi in proportie de 50% apa de la robinet, alaturi de 50% apa demineralizata.

Nu se recomanda folosirea altor substante si nici a apei demineralizate in proportie de 100%. Alaturi de vaporii generati, poate fi folosit si un detergent dedicat, HPMed, care este o substanta naturala si fara efecte nocive asupra mediului sau a sanatatii celor din jur.

Este sigura folosirea acestei solutii pentru plosnite de pat?

Polti Cimex Eradicator ofera siguranta atat in timpul utilizarii, cat si dupa dezinsectia spatiului respectiv. Nu este necesara folosirea altor substante, precum insecticidele. Camerele sau spatiile respective pot fi folosite imediat dupa tratamentul cu Cimex Eradicator.

Cat consuma Cimex Eradicator?

Avand o putere maxima de 2250W, acest aparat consuma la fel de mult ca orice alte electrocasnice, pe perioada in care se face dezinsectia.

Cum recunoastem plosnitele de pat?

Acesti paraziti pot fi depistati cu ochiul liber. In schimb, larvele si ouale sunt mai greu de identificat cu ochiul liber. Plosnitele de pat sunt mici insecte cu forma ovala, de culoare rosu-ruginie, care masoara in jur de 5-8mm odata ce ating maturitatea.

Acesti paraziti se hranesc exclusiv cu sangele uman, existand de mii de ani. Cercetarea atenta a asternuturilor poate dezvalui mai multe, precum urme de sange sau resturi ale insectelor. Pe suprafata corpului pot fi observate muscaturile acestora, mai mari si mai persistente decat cele de tantari.

Ce alta solutie pentru plosnite de pat mai ai la indemana?

In cazul in care deja detii un Polti Vaporetto sau Polti Lecoaspira, poti achizitiona doar accesoriul special (Polti Steam Disinfector), care se monteaza la aceste aparate!

Asadar, fie ca optezi pentru Cimex Eradicator sau pentru accesoriul Steam Disinfector, acum ai la indemana cea mai eficienta solutie pentru plosnite de pat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *