Pompe pentru marirea penisului – dispozitive pentru un penis mai puternic, mai sanatos si nu in ultimul rand mai mare

despre pompele pentru marirea penisului

Ce sunt pompele pentru penis? Pompele pentru penis reprezinta una din optiunile barbatilor pentru tratarea disfunctiilor erectile, pentru cresterea in dimensiuni a penisului sau pur si simplu pentru placere personala. Disfunctiile erectile reprezinta imposibilitatea de a mentine erectii puternice.

Ele sunt cauzate de factori externi sau interni sau un cumul al acestora. Utilizarea pompelor de penis a devenit azi cel mai de succes mod natural pentru tratarea disfunctiilor erectile sau a cresterii in dimensiuni a penisului in comparatie cu prescriptiile medicamentoase.

Pentru cei care nu doresc sa apeleze la un implant chirurgical pentru cresterea in dimensiuni, pompele de marirea penisului sunt alegerea perfecta. Utilizand aceste dispozitive isi vor mentine chiar mari dimensiunile penisului si in acelasi timp functiile sexuale normale.

Teoria ce sta la baza efectelor obtinute in urma utilizarii pomparii este cresterea capacitatii retinerii sangelui de catre corpii cavernosi ai penisului prin utilizarea unui sistem de pompare ce creeaza vacuum, deci realizeaza scaderea presiunii in jurul penisului. Intinderea tesuturilor penisului este direct proportionala cu intensitatea vacuumului creat.

Forta generata este creata de diferenta fata de presiunea atmosferica. Presiunea atmosferica normala, de 760 mm HG (masurata la nivelul marii) din jurul cilindrului si a zonei de contact a pompei cu corpul (zona pubiana) va forta sangele sa invadeze tesuturile corpului penisului pentru a reduce diferenta creata intre presiunile din exteriorul si interiorul cilindrului.

Datorita vacuumului creat mai mult sange decat este normal va invada corpii cavernosi ai penisului iar celelalte lichide limfatice vor trece in alte zone extensibile ale acestuia. Astfel, penisul va putea sa se extinda bine peste dimensiunea sa normala de erectie creindu-se astfel conditii optime pentru stimularea modificarii dimensiunilor lui. Prin utilizare in mod repetat a pompei celulele din tesuturile penisului se vor adapta treptat stresului creat de forta de intindere, iar rezultatele pot sa se permanentizeze.

In cazul in care sunt utilizate in mod corect si constant rezultatele obtinute pot fi uimitoare.

Partile componenete ale pompelor pentru penis:

Partile componenete ale pompelor pentru penis

Cunoscute de cele mai multe ori ca fiind dispozitive de constrictie sau pompe de vacuumare, aceste pompe au urmatoarele parti componente:

1. – un cilindru (tub sau camera) realizat din material plastic, de obicei ABS foarte rezistent

2. – un manson cu un orificiu foarte elastic de introducere a penisului in cilindru realizat din material plastic moale, flexibil, cel mai utilizat fiind silicon igienic, PVC liber de ftalati sau TPR

3. – valva de siguranta pentru evacuarea presiunii

4. – sistemul de pompare efectiv manual sau electric

5. – manometru pentru monitorizarea presiunii in unele cazuri

6. – furtun de legatura intre pompa si sistemul de pompare, flexibil, realizat de obicei din PVC sau chiar silicon

7. – flansa la baza cilindrului.

Cele mai multe pompe vin in pachet cu o mostra de lubrifiant, dar in cazul in care acesta nu este prezent, trebuie sa achizitionati separat un lubrifiant adecvat de la furnizor sau o crema pentru marirea penisului. In caz contrar, utilizand lubrifianti sau creme neadecvate puteti cauza distrugerea pompei. Lubrifiantul sau crema pentru marirea penisului sunt necesare si pentru a crea un sigiliu de ermetizare mai bun.

Clasificarea pompelor

Din punct de vedere al modului de pompare exista azi patru tipuri de pompe pe piata:

1. Pompele cu dispozitiv manual de apasare tip para

pompa pentru marirea penisului tip para

Acestea sunt cele mai uzuale pe piata. Sunt similare cu cele din cauciuc utilizate pentru masurarea pomparea si in vederea masurarii tensiunii arteriale si sunt atasate de valva de refulare a aerului care la randul ei este atasata de un tub flexibil ce face legatura cu cilindrul pompei.

Cand valva este inchisa pompa poate fi apasata pentru a scoate aerul din tub, ceea ce creeaza vacuum. Cu cat apasati de mai multe ori cu atat efectul de suctie al penisului este mai pronuntat. Pentru a elibera presiunea, deschideti valva.

2. Pompele cu maner de pompare

pompa cu maner de pompare

Sunt considerate azi ca fiind dispozitivele de pompare cele mai bune de pe piata si sunt extrem de populare. Functioneaza in acelasi mod cu cele de mai sus, dar manerele asigura un control mai bun al presiunii si o manevrare mai usoara. Dispozitivele de actionare pot fi tip T sau model pistol.

3. Pompele cu burduf

pompa pentru marirea penisului tip burduf

Sistemul de pompare este un burduf foarte flexibil si realizat din elastomer. Modul de actiune este simplu: se apasa de cateva ori. Valva de siguranta se afla la capatul cilindrului.

4. Pompele actionate electric

pompa actionata electric

Aceste pompe ofera cele mai importante si mai avansate rezultate pe care le poate oferi o pompa. Aceste dispozitive realizeaza o aspiratie regulata si au alte cateva setari care iti asigura realizarea exercitiilor fara a utiliza mainile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *