Pompier din Sibiu arestat după ce ar fi dat foc unei case

Un pompier este cercetat de procurorii militari după ce ar fi incendiat o locuinţă din judeţul Sibiu, casa respectivă fiind distrusă în totalitate de flăcări. El a fost arestat preventiv.

Intervenție ISUFoto: ISU Prahova

Parchetul Militar al Curții Militare de Apel a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă citat de News.ro, că procurorii militari ai Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj au dispus, vineri, începerea urmăririi penale a unui pompier militar din corpul subofiţerilor, pentru infracțiunea de distrugere.

Conform sursei citate, în noaptea de 2 septembrie, în jurul orei 02:00, o casă din comuna Şura Mare din judeţul Sibiu a fost cuprinsă de un incendiu care a fost provocat intenţionat. Imobilul cu destinaţia casă de locuit a fost distrus în proporţie de 95%. În momentul incendierii în imobil nu se afla nicio persoană, astfel că nu au existat victime, spun procurorii.

Pompierul a fost dus, sâmbătă, la Tribunalul Militar Cluj, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Procurorii militari spun că sunt continuate cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care pompierul a incendiat casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *