Poti inlocui maselele cu implanturile dentare?

implant dentar sector 6

Maselele sunt cei mai mari dinti avand un numar de 2, 3 sau chiar mai multe radacini si au scopul de faramitare a alimentelor. Mai mult de atat, acestea sunt foarte puternice, ancorate in os si ofera sprijin in lucrarile dentare.

Datorita maselelor ne bucuram de o masticatie completa, iar fara acestea intregul proces are de suferit, ceea ce nu ar fi prea placut pentru nimeni.

Vizita periodica la medicul stomatolog este foarte importanta si trebuie tratata cu seriozitate. Indiferent de problema pe care o intampini sau daca stii ca nu ai mai fost de mult timp intr-un astfel de cabinet dentar, cel mai bine ar fi sa iti programezi o sedinta pentru a fi sigur ca nu vei avea probleme cu dantura.

O igienta orala precara influenteaza in timp aparitia afectiunilor parodontale, ajungandu-se pana la pierderea maselelor. Dupa ce ti se va extrage maseaua de catre medic, aceasta poate fi inlocuita imediat cu ajutorul unui implant dentar sector 6. Daca vei opta pentru acest lucru imediat, vei beneficia de o multime de avantaje. In schimb, daca refuzi vehement implantul dentar sau ai impresia ca nu se intampla nimic gresit daca mai astepti cateva luni, s-ar putea sa intampini foarte multe surprize neplacute.

Implantul dentar este o varianta ideala deoarece nu afecteaza integritatea dintilor vecini. Acest lucru nu era posibil cu ceva timp in urma prin celelalte metode clasice. Un alt avantaj foarte mare se refera la similitudinea la nivel estetic si comportament. Dintele artificial se va asemana foarte mult cu cel natural, ceea ce nu poate inseamna decat un mare plus!

Operatiunea de inlocuire a maselelor cu implanturile dentare nu reprezinta un proces foarte complicat, ci este chiar unul acceptabil si foarte simplu cu un grad mare de confort. Un implant dentar te va ajuta sa ai mult mai multa incredere in propria persoana si vei putea sa zambesti din nou!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *