Prahova: Femeie moartă după ce a căzut într-o fosă septică. Soţul ei, care a încercat să o scoată de acolo, a fost salvat de către pompieri

0

O femeie din Prahova a murit, duminică după amiază, după ce a căzut într-o fosă septică. Soţul ei a încercat să o scoată de acolo, dar a căzut şi el, fiind salvat de către echipajele de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă chemate la faţa locului, potrivit news.ro.

AmbulantaFoto: Departamentul pentru Situatii de Urgenta

Potrivit ISU Prahova, incidentul a avut loc duminică în localitatea Zamfira.

Femeia în vârstă de 48 ani a căzut în fosa septică, iar soţul ei a încercat să o salveze, căzând şi el. Pompierii ajunşi la locul evenimentului l-au scos pe bărbatul de 45 de ani în viaţă, însă în cazul femeii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Ea se afla în stop cardio-respirator când sa fost scoasă din fosă, iar după efectuarea manevrelor de resuscitare, medicul aflat la locul evenimentului a fost nevoit să constate decesul.

Este al doilea astfel de incident produs duminică. În Ialomiţa, trei muncitori au căzut într-un canal colector de dejecţii din incinta unei ferme de animale, doi dintre ei murind în urma evenimentului, iar al treilea fiind salvat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *