Predoiu: Am fost optimist când am spus că la 1 februarie 2021 viitoarea coaliţie va începe să dezbată legile Justiţiei. Nici n-au ajuns în Parlament, deşi eu le-am lăsat pe masă, făcute

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, spune că legile justiţiei vor fi trimise către Parlament în cel mult o lună şi jumătate. El precizează că la începutul anului trecut legile erau „pe masă” şi ar fi trebuit doar trimise în Parlament, pentru dezbatere.

Catalin Predoiu Foto: Guvernul Romaniei

„Eu am fost optimist când am spus că la 1 februarie 2021 viitoarea coaliţie va începe să dezbată legile Justiţiei. Nici n-au ajuns în Parlament, deşi eu le-am lăsat pe masă, făcute. Nu sunt legile nici acum în Parlament. O să le dăm noi drumul într-o lună maxim, o lună jumătate”, a afirmat Cătălin Predoiu duminică seară, la postul B1 TV, citează News.ro.

El oferă garanţii că nimeni nu i-a impus nimic ministrului Justiţiei „nici în vremurile cele mai complicate pentru justiţie din punct de vedere politic”.

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu a anunţat în 21 ianuarie că legile Justiţiei vor ajunge în Parlament în următoarele luni şi speră să fie adoptate într-un interval scurt de timp. „Eu o să le trimit spre CSM, Guvern, în ideea de a ajunge la Parlament. Sigur că aici este decizia Guvernului, nu este doar a mea. Şi a coaliţiei”, a arătat el.

Citește și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *