Prelevarea de probe ADN cu mandat de executare, în cazul Melencu. Bunicul Luizei, internat la Cardiologie, iar mama acesteia va fi cel mai probabil externată – Esential

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Craiova, Cristina Geormăneanu, a declarat pentru MEDIAFAX că bunicul Luizei Melencu a fost internat la Cardiologie, iar Monica Melencu este încă sub supraveghere la UPU, urmând să fie reevaluată și cel mai probabil femeia va fi externată sâmbătă.

Vineri seara, mama și bunicul Luizei au fost duși la Spitalul Județean de Urgență din Craiova cu o ambulanță pentru victime multiple de la ISU Dolj, după ce anterior au refuzat transportul cu Ambulanța.

Mama Luizei a leșinat după ce s-a certat cu jandarmii și agenții procedurali veniți pentru a pune în executare mandatul DIICOT de aducere a acesteia pentru prelevarea probelor biologice.

Bunicul Luizei și-a turnat benzină pe el de două ori, dorind să își dea foc.

Ulterior, polițiștii au întomit un proces verbal în care au consemnat că mandatul de aducere pe numele Monicăi Melencu nu poate fi pus în executare, în urma concluziilor medicilor.

Ministerul Afacerilor Interne a precizat, vineri seară, că magistrații au dispus Poliției și Jandarmeriei să o aducă la sediul DIICOT pe mama Luizei Melencu ”inclusiv prin pătrunderea în domiciliul acesteia”. De asemenea, potrivit comunicatului, MAI a dispus Poliției să ”ia toate măsurile pentru a pune în aplicare dispoziția instanței, respectând legea, dar fără a leza drepturile persoanei pe numele căreia a fost emis mandatul de aducere”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *