Presa din România în Social Media. Un nou instrument de monitorizare a interacțiunilor pe Facebook

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai distribuite știri și articole ale presei din România? Acum a apărut un instrument care îți poate răspunde la această întrebare.

Platforma a fost lansată recent de echipa SEOlium, care și-a propus să dezvolte o serie de instrumente de monitorizare a activităților on-line, utile pentru orice site.

Most Shared monitorizează constant milioane de publicații din toată lumea și te ajută să descoperi subiectele virale și articolele populare în social media. Dedicat mai ales echipelor editoriale, acest instrument poate fi utilizat pentru cercetare, motivare bloggeri/reporteri/jurnaliști, media monitoring, materiale promoționale, rapoarte pentru donatori și multe altele.

Platforma o puteți vedea aici: Most Shared Romania.

În esență, este vorba de un barometru de viralitate a articolelor apărute în presă sau blogosferă, iar varianta publică a instrumentului este gratuită și prezintă datele colectate după săptămâni, cu o întârziere de 3-10 zile. Pentru date în timp real, analize competitive, dar mai ales articole trending – există versiunea premium disponibilă contra cost.

Există deja o versiune care monitorizează știrile apărute în Moldova, iar în curând vor fi adăugate și alte țări precum SUA, Canada, Germania, Franța, Irlanda, Australia, Marea Britanie și altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *