Presupusa amantă a lui Ioan Crișan nu are voie la înmormântarea afaceristului. Soția acestuia i-a interzis să participe – Capital

Jurnaliștii de la Antena 3 au descoperit noi informații în legătură cu înmormântarea afaceristului Ioan Crișan, cel care și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a explodat.

Potrivit noilor informații, soția acestuia a angajat două firme de securitate pentru ca presupusa amantă a lui Ioan Crișan să nu vină la înmormântare. Se pare că soția omului de afaceri i-ar fi interzis amantei participarea la tristul eveniment.

Trupul afaceristului va fi luat de la morgă și va fi dus la capelă, apoi la Cimitirul Pomenirea din Arad, acolo unde sunt înmormântați și părinții săi.

Amanta lui Ioan Crișan a dispărut

Conform surselor Antena 3, Aurora Ardelean, în vârstă de 53 de ani ar fi dispărut de câteva zile. Nu este însă clar motivul pentru care a dispărut, însă este posibil ca aceasta să fi ales să se retragă o perioadă pentru a nu mai fi asaltată de jurnaliști.

Spre deosebire de soția omului de afaceri, amanta acestuia avea roluri cheie în două din firmele deținute de afacerist și se pare că era singura care știa ce afaceri avea acesta, relația omului cu soția sa fiind una de formală, de văzul lumii.

Cazul de la Arad îi sperie pe specialişti

Colonelul Andrei Banu, unul dintre cei mai apreciați criminaliști din țară susține că România se află în mare pericol după asasinatul de la Arad. Mai exact, acesta el susține că acest tip de metodă de a ucide o persoană ar putea să se propage în mai multe medii infracționale, dar și în rândul persoanelor care suferă de tulburări psihice.

Totodată, colonelul susține că există riscul ca în urma crimei să apară sindromul Horațiu, cel de propagare al minciunilor și a informațiilor false, având menirea de a manipula.

El a mai adăugat că în acest mot „tot felul de bandiți și de dezaxați”, pot urma un astfel de exemplu, în condițiile în care, dacă acest caz nu va fi rezolvat, ar putea fi considerat un ”îndemn pentru alții să facă așa ceva”.

“Nu trebuie sa existe informatii legate de sistemele explozive, de unde sunt, de care sunt, de unde se importa, cum se fac. E o nebunie totala care nu are niciun sens, pentru ca exista riscul aparitiei sindromului Horatiu, de propagare a minciunilor, a informatiilor false, de manipulari, modul acesta de operare se propaga, pericolul mare acesta este, tot felul de banditi, de dezaxati care vad treaba asta pot imita. Este practic ca un indemn pentru altii sa faca asa ceva”, susține colonelul Andrei Banu, pentru ziare.com.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *