Pret magazin online – Cum te ajuta o platforma eCommerce de inchiriat sa scazi costurile

0
1

Magazinul online este, astazi, cea mai sigura si mai usoara metoda pentru ca o afacere sa vanda.

Asa ca daca ai deja un business fizic, local, sau ai o idee si vrei sa faci primii pasi in online, probabil te intereseaza aspecte precum costurile pentru realizarea unui magazin online si functionalitatile de care ai nevoie pentru a deschide unul.

Poate te intrebi si cum sa procedezi astfel incat sa nu iti cheltui toate fondurile.

Vestea buna? Nu ai nevoie sa investesti mii de euro pentru a incepe sa vinzi online. De exemplu, un pret realizare magazin online la Gomag incepe de la 27 de euro pe luna.

Platforma eCommerce de tip SaaS, de inchiriat, cum este Gomag, este exact ceea ce cauti.

De ce sa alegi o platforma eCommerce de inchiriat

In piata exista o multime de discutii despre cum alegi cea mai buna platforma de eCommerce. 

Un SaaS, o platforma cu abonament se diferentiaza de restul prin faptul ca te lasa sa iti construiesti un magazin online complet, stabil, fara sa ai nevoie de cunostinte de programare sau fara sa mai pierzi vremea cautand programatori.

Tot ce tine de construirea magazinului se face dintr-un panou de administrare. In GoMag, de exemplu, e ca si cum ai intretine contul tau de Facebook.

Setarile si administrarea magazinului se fac prin completarea de casute, bife si click-uri. 

Mai mult, platforma este conceputa special pentru a vinde: toate paginile arata din tema exact asa cum trebuie, astfel incat sa conduca oamenii din site spre comanda si cumparare.

Preturi realizare magazin online

Un alt avantaj major al platformei Gomag este raportul functionalitati – costuri.

Comparativ cu situatia in care iti construiesti o platforma de la zero sau cand te bazezi pe plugin-uri – in marea majoritate cu costuri suplimentare (de care ai nevoie daca vrei sa functioneze in mod avansat si vrei un magazin care sa faca fata clientilor), abonamentele Gomag raman in acelasi interval de preturi, chiar daca iti pun la dispozitie functionalitati premium.

Diferenta intre preturile abonamentelor lunare o face numarul de produse pe care vrei sa le vinzi. 

De ce? Pentru ca resursele investite de platforma in magazinul tau cresc cu atat mai mult cu cat vinzi mai multe produse si ai nevoi mai sofisticate.

  • Daca esti la inceput si vinzi pana in 500 de produse, abonamentul Start e super pentru tine – 27 de euro + acces la peste 70 de aplicatii din Gomag Apps.
  • Daca vrei un catalog de pana in 5000 de produse, abonamentul Plus e potrivit – 47 euro + acces la 5 GoBoti.
  • Pentru 10.000 de produse, abonamentul Pro este 97 euro pe luna si include module care cresc forta de vanzare a magazinului online.

Fiecare abonament include hosting pentru magazinul online – ce iti mai ramane de facut e sa cauti domeniu web si gazduire pentru acesta & adresa de email de firma. 

Asta inseamna aproximativ 12-24 de euro pe an, pe langa platforma.

Vrei sa vinzi online? Incepe cu abonamentul Start la 27 euro pe luna si poti migra la urmatoarele abonamente, atunci cand incepi sa ai profit si magazinul tau creste!

Functionalitati usor de folosit, care te ajuta sa vinzi online

Daca inca stai pe ganduri, fii totusi atent ca platforma de eCommerce sa aiba cel putin urmatoarele functionalitati:

  • Teme si design usor de configurat – in Gomag, de exemplu, ai un editor gratuit cu optiuni avansate pentru modificarea temei alese
  • Integrari cu furnizori de servicii – firme de curierat, procesatori de plata, facturare si gestiune, marketing, afiliere.
  • Module pentru marketing si promovare – reduceri si coduri, recomandari, blog integrat, pop-up, creare landing page, automatizari etc.
  • Integrari cu alte canale de vanzare, in afara magazinului – eMAG Marketplace, site-uri de anunturi, motoare de cautare pe diverse domenii

Sfat! Alege o platforma eCommerce romaneasca, pregatita sa te ajute sa vinzi pe piata din Romania – Gomag are deja functionalitati si integrari dezvoltate pentru necesitatile de mai sus.

Esti pregatit sa deschizi magazinul tau online? Cauti o platforma eCommerce care sa nu iti ceara sa investesti mii de euro pentru a incepe sa vinzi?

Aproape 2000 de afaceri din Romania vand zilnic cu ajutorul Gomag. Fa-o si tu!

Ai la dispozitie 15 zile sa testezi platforma gratuit – te poti folosi de acest timp sa iti aranjezi magazinul, astfel incat sa obtii vanzari din prima zi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here