Preziosa e studioul de videochat din Iași care apreciază feminitatea. S-ar putea să ți se potrivească

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Te simți îndeajuns respectată ca femeie? E o întrebare valabilă pentru orice zonă a vieții tale: cercul de cunoscuți, muncă, facultate, dacă ești studentă. Răspunsul, de cele mai multe ori, e negativ. Ar putea fi însă cu totul altfel dacă ai lucra în mediul potrivit.

Eu sunt Claudia, PR la Preziosa, studioul de videochat din Iași exclusiv feminin. E plăcerea mea să-ți vorbesc despre oportunitatea asta extraordinară pe care ți-o oferim. Suntem o echipă formată exclusiv din doamne și domnișoare, deci apreciem în mod natural feminitatea.

Pentru noi este firesc să te ascultăm, să ținem cont de opiniile tale, de nevoile pe care le ai. Așa suntem noi și ne place să cultivăm spiritul ăsta. Lucrăm într-un mediu în care emoțiile sunt înțelese și problemele sunt rezolvate prin contribuția tuturor.

Ți-ar plăcea să faci mulți bani și să fii apreciată pentru asta?

La Preziosa ai putea să faci o mulțime de bani. Pe lângă mediul ăsta confortabil, primești și oportunitatea de a încasa sume mari. Socializarea online îți poate aduce mii de euro pe lună. Toate modelele din studio reușesc asta, deci o să ajungi cu siguranță și tu acolo.

Ca să-ți faci o idee, un model nou ajunge cam la 2.000 euro pe lună după doar 8 săptămâni în studio. Pe măsură ce înțelege mai bine cum funcționează lucrurile online, trece spre 3.000-4.000 euro pe lună și tot așa.

Pe tot acest parcurs, 14 trainere profesioniste te vor susține constant. Asta înseamnă că o să te descurci în orice situație. Uită deci de grija detaliilor tehnice! Le preluăm noi, astfel încât să fii cât mai relaxată în fața camerei, online.

Tot ce avem nevoie de la tine e seriozitate și ambiție. Ne ocupăm noi de partea de imagine, adică machiaj, poze și filme pentru portofoliu. La  fel, îți oferim lecții de engleză gratuite, ca să vorbești cât mai bine limba asta când discuți cu membrii de pe site-uri, online.

Iubim discreția pentru că ai nevoie de ea

Cele mai multe colege din echipa Preziosa au fost și ele modele de videochat în Iași. Deci știm foarte bine cât contează discreția. Avem menționate în contractele noastre clauze foarte clare legate de protejarea confidențialității.

Totodată, putem bloca accesul către contul tău din România și țările în care sunt mulți conaționali plecați la muncă, precum Italia sau Spania. În felul acesta, stai liniștită că nimeni nu are idee ce faci tu și cum îți câștigi banii.

Desigur, și tu ai un rol important în asta. Ca model, trebuie să nu-ți dai niciodată datele personale membrilor, să nu povestești cunoscuților ce faci tu la job. Asta te protejează și pe tine, și pe celelalte colege din studio.

Lucrurile astea se întâmplă deja foarte bine pentru multe alte modele de succes. Și tu te poți bucura de toate beneficiile videochatului premium, într-un mediu feminin, primitor. Important e să faci primul pas, chiar acum!

Te invit cu drag să ne vizitezi studioul și să ne cunoaștem mai bine. Suntem convinse că o să-ți placă de minune la noi. Abia așteptăm să facem planuri împreună și să te programăm pentru primele ședințe de machiaj și foto-video. Apoi, începi să faci bani!

Contact Preziosa Iași

Telefon: 0740.234.235

spot_imgspot_img