Prima reacție a Gabrielei Firea în cazul arestării lui Pintea: Oricine își poate pune întrebarea dacă nu se plătesc anumite polițe – Esential

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus, duminică, referitor la acuzațiile de luare de mită aduse fostului ministru al Sănătății Sorina Pintea, că nu știe „în ce bază s-a făcut această arestare și oricine își poate pune întrebarea dacă nu se plătesc anumite polițe”.

”Am fost și eu surprinsă când am văzut știrile. Trebuie să așteptăm să se pronunțe instanța. La nivel uman îmi pare rău de oricine se alfă într-o astfel de situație, fie că este coleg cu mine sau nu”, a spus, duminică, Gabriela Firea, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Edilul a adăugat că ancheta va stabili ce se va întâmpla în acest caz, mai departe, ea subliniind că o parte dinte politicieni „au încercat să câștige capital electoral din această situație”.

”Nu neaparat mă sperie această arestare, dar oricine își poate pune o întrebare, nu știm în ce bază s-a făcut această arestare. Oricine își poate pune întrebarea dacă nu se plătesc anumite polițe”, a adăugat primarul general.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, în prezent manager al Spitalului din Baia Mare. Decizia nu este definitivă, dar este executorie. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *