Prima reacție din Ucraina, după accidentul aviatic din Rusia: Înlăturarea lui Prigojin, un semnal al lui Putin către elitele ruse

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Consilierul președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, a reacționat după informațiile că liderul Wagner s-ar fi aflat la bordului unui avion prăbușit în Rusia și a spus că în ceea ce îl privește pe Prigojin, „merită să așteptăm ca ceața războiului să dispară”, dar este clar că președintele Putin „nu iartă pe nimeni”, iar înlăturarea lui Prigojin este „un semnal către elitele ruse” că „lipsa loialității echivalează cu moartea”.

Evgheni Prigojin în RostovFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

  • „În ceea ce-l privește pe Prigojin: merită să așteptăm ca ceața războiului să dispară”.
  • „Cu toate acestea, este clar că Putin nu iartă pe nimeni din cauza propriei sale frici bestiale – tocmai cea care l-a anulat în iunie 2023 – și aștepta momentul. De asemenea, este evident că Prigojin a semnat o condamnare specială la moarte pentru el însuși în momentul în care a crezut în ciudatele „garanții ale lui Lukașenko” și în „cuvântul sincer” nu mai puțin absurd al lui Putin”, a scris Podoliak, referindu-se la președintele belarus Alexandru Lukașenko într-un mesaj scrie pe Twitter.
  • „Înlăturarea uimitoare a lui Prigojin și a comandamentului Wagner la două luni după tentativa de lovitură de stat este un semnal al lui Putin către elitele ruse înaintea alegerilor din 2024: „Atenție! Lipsa loialității echivalează cu moartea”, a adăugat el.

spot_imgspot_img