Primele echipe calificate în turul 3 preliminar UEFA Champions League

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Olimpija Ljubljana a produs surpriza serii în turul doi preliminar al UEFA Champions League și a eliminat Ludogorets, după ce a câștigat returul cu scorul de 2-1 (3-2 la general). Bulgarii au ratat un penalty în al 12-lea minut de prelungire.

UEFA Champions LeagueFoto: Bagu Blanco / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ludogorets Razgrad a fost eliminată din turul doi al UEFA Champions League – Olimpija Ljubljana, Panathinaikos, Aris și Slovan Bratislava, calificate în turul următor

După 1-1 în Bulgaria, Ludogorets a disputat marți seară returul cu Olimpija Ljubljana, din turul doi preliminar al UEFA Champions League.

Kiril Despodov a deschis scorul în minutul 15, dar Timi Elsnik a restabilit egalitatea trei minute mai târziu.

Jocul a fost unul destul de agresiv din partea ambelor formații, iar în minutul 83 centralul partidei l-a eliminat direct pe Son (Ludogorets), asta după ce mai arătase deja 6 cartonașe galbene.

Olimpija Ljubljana a dat lovitura în al doilea minut de prelungire prin același Timi Elsnik, care a marcat din pasa lui Seslar.

Cu toate că jocul părea încheiat, în al 11-lea minut de prelungire Ludogorets a primit o lovitură de la 11 metri și avea șansa de a trimite disputa în reprizele adiționale de prelungiri.

Kiril Despodov a ratat însă, iar Ludogorets a fost eliminată din Liga Campionilor.

Turul 2 preliminar UEFA Champions League / Rezultatele serii

Panathinaikos – Dnipro-1 2-2 (5-3 la general)

BATE – Aris 3-5 (5-11 la general)

Slovan Bratislava – Zrnjski 2-2 (3-2 la general)

spot_imgspot_img