Prinde reducerile la cazi freestanding: ai preturi speciale

Gama ultra-moderna de cazi freestanding se inscrie in topul celor mai populare obiecte sanitare de la ora actuala. Considerat „nucleul” unei bai, adica centrul de atentie, elementul cheie care innobileaza intreaga amenajare, cada de acest tip a castigat inimile multor proprietari de locuinte.

Nu este niciun secret: fiind o piesa de lux, are un pret de achizitie destul de ridicat in tot restul anului, dar nu si acum, pentru ca in luna noiembrie te poti bucura de reduceri atractive la cada freestanding. Zeci de modele au discount in anumite magazine online, de unde poti cumpara cu incredere, beneficiind de garantia calitatii premium.

Cada freestanding EAGO GK1108 are acum un pret promotional

Acest model de cada se regaseste in topul celor mai cautate produse pentru baie de pe Internet, iar acest lucru nu e deloc intamplator. Este o cada pentru noua generatie de proprietari de locuinte, o piesa care imbina perfect functionalitatea cu aspectul estetic desavarsit. Cadrul este realizat dintr-o singura bucata, dar vine la pachet cu picioare reglabile, ceea ce este un plus.

Cada este conceputa 100% din acril, fiind usor de montat si de manipulat, datorita greutatii reduse. Datorita finisajului, cada nu ingalbeneste in timp, acesta fiind un alt beneficiu esential de luat in considerare. EAGO GK1108 are 1700 x 800 x 560 mm, fiind o alegere optima si din punct de vedere al dimensiunilor. Nu contine bateria monocomanda, dar are un pret special luna aceasta. O gasesti in magazinul Lux-sanitary.ro, doar la distanta de cateva click-uri.

Cada freestanding Tender Curve, redusa peste 500 RON

Daca o cada freestanding poate deveni elementul central al unei bai, atunci modelul Tender Curve de culoare neagra este – fara doar si poate – piesa de rezistenta a incaperii. Este realizat 100% din acril de 5 mm, si este destul de generoasa ca dimensiuni, avand in vedere tipologia cazii: 1800 x 800 x 720 mm. Supotul este 100% din inox, iar picioarele reglabile iti permit anumite ajustari.

Cada detine certificatul de calitate Intertek, nu se ingalbeneste in timp si are doar 52 de kg. Din punct de vedere functional, bifeaza toate criteriile si iti asigura nivelul optim de confort, fara niciun fel de probleme. Iar din punct de vedere estetic, cuvintele sunt prea mici pentru a descrie farmecul atemporal al acestei piese. Profita de cel mai bun moment din an ca sa cumperi acest model, redus cu mai mult de 500RON in magazinul Lux-sanitary.ro.

Cada freestanding Curve ECO 1800 are discount

Un alt model de cada ce merita sa se regaseasca in acest top e Curve ECO 1800. Spre deosebire de celelalte doua cazi prezentate anterior, acesta este realizat din ABS. Vine la pachet cu racordurile de scurgere incluse si are o greutate de doar 43 kg, fiind usor de manipulat si de montat in orice locatie in baie.

Poti beneficia de nu mai putin de 60 de luni de garantie, daca vei achizitiona cada online de la Lux-sanitary.ro, magazinul care iti ofera un pret foarte bun la acest model. Cumperi mai ieftin cu 185 RON si ai transport rapid si gratuit in acest mediu de achizitie de incredere, recomandat online de foarte multi cumparatori.

Lux-sanitary.ro are preturi speciale si la oglinzi baie ultra-moderne

Oglinzi baie cu touch control, ceas si termometru digital? Le gasesti online, accesand Lux-sanitary.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *