Prințul Harry și Meghan Makle au fost prinși cu minciuna? Ce i-a dat de gol

Acest podcast a intrat în atenția presei după ce Prințul Harry a declarat că soția sa, Meghan Markle l-a convins să apeleze la ajutorul unui terapeut. Acest lucru se petrecea în timp ce aceștia încă făceau parte din familia regală britanică.

Interesant este faptul că, în faimosul interviu oferit jurnalistei Oprah Winfrey, Meghan Markle a declarat că ei i s-a interzis să apeleze la un terapeut din cauza problemelor mentale cu care se confrunta, notează The News.

Ducii de Sussex, prinși cu minciuna

În acest context, prezentatorul Sky News, Andrew Bolt, și comentatoarea Daisy Cousens au ajuns la concluzia că Ducii de Sussex au mințit în cadrul interviului oferit jurnalistei de peste ocean.

Andrew Bolt este de părere că Meghan Markle a mințit când a spus că Palatul Buckingham i-a interzis să meargă la un specialist pe aceste probleme. Prezentatorul Sky News a mai spus că nu se poate ca Prințului Harry să i se fi dat acordul pentru a vedea un terapeut, dar soției lui nu.

Scopul interviului cu Oprah

La auzul acestor declarații, comentatoarea Daisy Cousens a precizat că i-a scăpat acest detaliu, dar acum lucrurile par logice, subliniind că există o neconcordanță evidentă între cele două declarații ale Ducilor de Sussex.

Cei doi jurnaliști au ajuns la concluzia că întregul interviu oferit de Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, a avut ca scop denigrarea familiei regale britanice.

Întregul podcast cu Prințul Harry poate fi ascultat aici.