Veşti proaste pentru Gică Hagi. Una dintre cele mai importante afaceri ale acestuia a înregistrat scăderi importante din cauza restricţiilor cauzate de pandemie.

Hagi a pierdut sume importante din cauza pandemiei

În 2020, hotelul Iaki din Mamaia, deţinut de actualul patron al echipei Viitorul a avut venituri în scădere cu 32%. Societatea a raportat încasări de 13,1 milioane lei, faţă de 19,5 mil. lei în 2019. Sunt date oficiale de la reprezentanţii hotelului. Pentru anul acesta, rezervările până în prezent arată faptul că vor ajunge circa 19.000 de turişti.

„Categorii importante de clienţi şi servicii au scăzut până aproape de zero (oaspeţi străini, evenimente corporate şi private, clienţi locali abonaţi la servicii wellness), segmente importante care funizau aproxi­mativ 40% din veniturile noastre.

Provocarea cea mai impor­tantă a fost aceea de a înlocui aceste categorii pierdute temporar cu cele pentru care a existat totuşi o cerere şi anume oaspeţii individuali dornici să călătorească în România într-o perioadă în care călătoriile internaţionale au fost dificil de între­prins”, a spuns Dragoş Tudo­rache, director general al hotelului Iaki, conform zf.ro.

Viitorul, aproape de o fuziune cu Farul

În afacerile lui Gică Hagi ar putea interveni o schimbare extrem de importantă. Viitorul, echipa al cărei patron este fostul fotbalist este foarte aproape de a fuziona cu Farul Constanţa. Chiar preşedintele clubului Viitorul, Gică Popescu a făcut acest anunţ.