Produse care fac bine fara reactii adverse!

De cele mai multe ori, cand luam medicamente trebuie sa citim prospectul pentru a fi siguri ca nu vom avea reactii adverse. Nu este si cazul atunci cand luam produse naturiste si tincturi, deoarece acestea fiind din plante nu pot avea reactii adverse care sa ne afecteze alte organe. Un supliment nu va face niciodata nimanui rau, deoarece suplimentele Esteto sunt 100% naturale, iar pretul este foarte accesibil pentru orice produs Esteto. Toate suplimentele naturiste sunt concepute pentru a acoperi lipsa din organism a unor nutrienti importanti, problema ce apare in situatii precum: diete restrictive, alergii, sarcina, diete dezechilibrate, anumite boli cronice sau dupa efectuarea unor activitati fizice intense. Produsele sunt realizate in urma unor studii aprofundate, ingredientele pe care le au in compozitie fiind atent alese si dozate de catre specialisti. Plantele, fiind organisme vii extrem de complexe, ce functioneaza cu ajutorul unui numar mare de compusi chimici, au fost utilizate inca din cele mai vechi timpuri in prevenirea si tratarea anumitor afectiuni.

Astazi, odata cu evolutia impresionanta a tehnologiei, proprietatile acestora sunt usor transpuse in suplimente alimentare ce, la fel ca vitaminele si mineralele, ajuta organismul sa functioneze corespunzator. Exista diferite produse pe baza de plante destinate unor afectiuni specifice. Unele au rol antiinflamator, altele rol calmant . Asadar, acestea ofera multiple beneficii organismului, alese si consumate corespunzator, iar efectele lor adverse sunt prea putine. Apar efecte adverse de regula in cazul in care sunt consumate in cantitati mari.

Beneficiile vitaminelor si mineralelor

Acestea ofera organismului necesarul de vitamine si minerale ce nu poate fi asigurat in intregime cu ajutorul alimentatiei. Carentele de vitamine si minerale se reflecta negativ in starea de sanatate, cauzand probleme grave de exemplu, deficitul de vitamina D poate conduce la dureri musculare si osoase, oboseala accentuata si caderea parului, iar cel de vitamina B12 poate provoca anemie si chiar leziuni ale nervilor.

Tratamentele naturiste au marele avantaj de a fi astazi extrem de accesibile, variate si documentate. In magazine de specialitate sau farmacii se regasesc cu generozitate numeroase tincturi, siropuri, creme, unguente, pastile, comprimate, decocturi etc. Raceala sau guturai, imunitate scazuta, afectiuni respiratorii, probleme de tensiune, stari de anxietate, depresii, carente de vitamine, detoxifiere, probleme cu colonul, infectii urinare, probleme digestive, insuficienta biliara si hepatica, probleme circulatorii, afectiuni cutanate si multe altele se afla pe lista de indicatii a multor prescriptii medicale de produse naturiste. Intr-o gama destul de variata, accesibile, eficiente, lipsite de substante chimice, la preturi competitive, tratamentele naturiste sunt si trebuie sa fie preferate in locul celor moderne si foarte chimice. Diversitatea exista pe piata in acest moment, ofera o paleta suficient de larga pentru identificarea si tratarea eficienta a celor mai multe afectiune benigne cunoscute.

Esteto.ro este magazinul online ce ofera o gama vasta de produse naturiste de inalta calitate de la producatori certificati. In ziua de astazi trebuie sa fim atenti cu trupurile noastre si sa alegem doar remedii care sa aiba cat mai putine reactii adverse. Aceasta Farmacie naturala Esteto este locul de binefacere pentru oricine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *